Nederlander

HPV-vaccinatie? Niet doen!

Posted in Nieuws, Politiek by Dutch Freedom on november 20, 2008

De HPV-vaccinatie heeft tot nu toe tientallen levens gekost, heeft vele duizenden bijwerkingen, waarvan honderden zeer ernstig en blijvend.

Invoering van de inenting in het Rijksvaccinatieprogramma (RVP) zal gepaard gaan aan langlopend onderzoek om effectiviteit en de veiligheid in de gaten houden.

Minister Ab Klink laat een HPV-vaccin vanaf 2009 testen op uw dochters. Kosten: 30 miljoen euro belastinggeld per jaar.

Uit geheime FDA documenten blijkt dat HPV geen kanker veroorzaakt! Daarentegen: De HPV-vaccinatie wijzigt het DNA, beschadigt het immuunsysteem, veroorzaakt kanker en onvruchtbaarheid. Vaccins bevatten kwik, aluminium, natriumboraat (rattengif) en vele andere stoffen die zeer schadelijk zijn voor de hersenen.

Via: ZapLog.nl Zie ook: HPV-vaccine boycott – The Dutch Patriot.

Update: Lees ook HPV-vaccinatie? Niet doen! (deel 2) en Vaccins als biologische wapens.
Update: Het bedrag van 30 miljoen euro is een uiterst behoudende schatting.

Eén reactie

Subscribe to comments with RSS.

  1. Annette said, on september 19, 2011 at 14:28

    Mijn dochter is sinds 2,5 jaar ernstig ziek door de twee hardzeiler vaccinaties. Het begon met een zeer pijnlijke arm op dag van prik, binnen een paar weken was ze moe, had hoofdpijn en was “verkouden”. Dit werd allemaal erger: 2.5 jaar constant hoofdpijn, spier en gewrichtspijn, overgevoelig voor licht, jeuk “onder haar huid”, pijn in bik, slecht kunnen eten, niet kunnen denken en herinneren.. Kortom van bloeiende meid naar een zielig hoopje dat haar dagen in bed doorbrengt..Een nachtmerrie voor elke ouder. Kijk op http://www.truthaboutgardasil.org voor meer info.


Plaats een reactie