Nederlander

Stalker publiceert persoonsgegevens plus smaad en laster

Posted in Nieuws, Politiek by Dutch Freedom on november 20, 2008

Wie kent hem niet? Billy / Barracuda van respectievelijk 911-complotdenkers.blogspot.com en barracudanls.blogspot.com .. Iedereen en tegelijk niemand, want hij is een beruchte anonieme stalker op internet. “Barracuda bestrijdt onzin- en domdenken in de (alternatieve) media met mondsnoerende logica”, is de ondertitel van zijn blog. Ik heb dan genoeg gelezen om te weten dat ik het venster weer kan sluiten. Zijn vorige blog had als ondertitel: “Zapburu volgt op ludieke, soms serieuze wijze, het gezelschap conspiratoren in Nederland en daarbuiten.” Hij volgt, als in stalkt. Oftewel: Belagen. “Billy” verheerlijkt zichzelf als zijnde Billy The Kid, een seriemoordenaar. Laatst nog viel hij zeer gewaardeerde linkpartner AIRVD aan. Waarom? Omdat AIRVD een zeer scherpe mening heeft en deze tot uiting brengt. Dat is natuurlijk een ramp en moet met bestreden worden! Zeer gewaardeerde blogger Inanna moest het ook al eens ontgelden. Zeer gewaardeerde linkpartner Johnito is het meest recente slachtoffer van de maniak. Johnito heeft een zeer scherpe mening en brengt deze tot uiting. Barracuda publiceerde daarom zijn naam en een lading smaad en laster. Er rest slechts 1 optie in dit soort gevallen en dat is aangifte doen bij de overheid zodat ze opgespoord en vervolgd kunnen worden.

Advertenties

2 Reacties

Subscribe to comments with RSS.

  1. Johnito said, on november 20, 2008 at 4:31

    Bedankt voor de support. Overigens voel ik mezelf niet zozeer een slachtoffer van Billy. Maar ik vind het bizar dat hij die naam publiceert in een blog zonder dat daar enige aanleiding voor is m.b.t. het onderwerp dat hij behandelt. Dat maakt hem als serieuze blogger voorgoed ongeloofwaardig. Gelukkig ben ik niet wraakzuchtig. Het zou niet al te ingewikkeld voor me zijn om hetzelfde bij Billy te doen. Maar daar ben ik niet de persoon naar. Ook hij heeft recht op privacy. Zelfs als hij de mijne niet respecteert. Echter: what goes around…

  2. GeenStaat said, on november 21, 2008 at 23:22

    You’re welcome.

    Barracuda, een roofdier, beeldt zichzelf af als een haai, is geen serieuze blogger, maar wel een serieuze stalker. Hij belaagt diens prooi en ruit anderen op hetzelfde te doen. En nu krabbelt hij terug om vervolging te voorkomen, terwijl de schade gedaan is en hij geen excuzes aanbiedt.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s