Nederlander

HPV-vaccinatie? Niet doen! (deel 2)

Posted in Nieuws, Politiek by Dutch Freedom on februari 16, 2009

Dodental Gardasil: 89.
Het regime en de industrie voeren keihard campagne voor het HPV-vaccin, terwijl dergelijke campagnes helemaal niet zijn toegestaan. Het gaat niet alleen om belastinggeld, er zijn al veel slachtoffers gevallen door het vaccin. Het is experimenteel vergif. Met vergelijkbare HPV vaccinatie experimenten in de Verenigde Staten, waarbij kinderen zelfs bedreigd en gedwongen werden, zijn ontelbaar veel levens geruïneerd. Talloze mensen zijn omgekomen, vele anderen hebben zeer ernstige ongeneeslijke aandoeningen overgehouden aan het vaccin. Dit blijkt uit cijfers die de Amerikaanse overheid (FDA) geheim probeert te houden. Het vaccin werkt niet en is zeer schadelijk. Het wijzigt DNA, beschadigt het immuunsysteem, veroorzaakt kanker en onvruchtbaarheid. De vaccins bevatten allerlei stoffen die de hersenen aantasten, helemaal als het geïnjecteerd wordt. Als een bedrijf experimenteert op dieren, protesteren mensen. Nu (dus niet pas in september, zoals was aangekondigd) de overheid (dus op kosten van de belastingbetaler) schadelijke experimenten uitvoert op miljoenen kinderen, zou iedereen woest moeten zijn! Binnenkort worden de eerste injecties gegeven. Doe het niet! (Als in: NOOIT!)
Lees ook HPV-vaccinatie? Niet doen! (Deel 1) en HPV vaccine boycott – The Dutch Patriot.
Update: Dit heb ik nu ook op ZapLog.nl gezet.
Update: Iemand heeft het op NUjij.nl gezet. Aardig!
Update: De injecties die nu gegeven worden, zijn een inhaalcampagne voor de leeftijden 13 tot en met 16 jaar.
Update: Op NUjij noemt ene “krek” me ondeskundig, en in een comment later een “medische nerd”.
Update: Vrijheids.net publiceerde in mei 2007 al hier over.
Update: Bizar! GGD lokt kinderen met iPod om ze te kunnen injecteren!
Update: Zembla, 20 oktober 2008, over het “vaccin”.
Update: Doodziek door HPV-vaccinatie.
Update: Netwerk.tv maakte ook een aantal reportages. Een goede en een propagandafilm. De Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en het corrupte KWF Kankerbestrijding (Koningin Wilhelmina Fonds) zijn voor het vaccin.
Update: De Inspectie voor de Gezondheidszorg heeft zelfs invallen gedaan bij de fabrikanten.
Update: De Gezondheidsraad bestuurt de minister (Ab Klink) en werkt voor de farmaceutische industrie.
Update: HPV-vaccin veroorzaakt genitale wratten!
Update: Lees ook de uitstekende artikelen op Argusoog.Punt.nl over het HPV-vaccin en vaccins in het algemeen.
Update: RIVM hoopt 70% meisjes in te enten. Ik zet in op NUL PROCENT! Dus maak pamfletten en verspreid ze op locatie.
Update: Allemaal dood door het HPV-vaccin! HPV-vaccin-dode: Video op het kanaal van JudicialWatch.
Update: Simon Rozendaal pusht HPV-vaccin al jaren, tot genoegen van farmaceuten, waaronder fabrikant GlaxoSmithKline.
Update: Het vaccin was zogenaamd te koud en moet overnieuw. Riep daar iemand: Woekerwinst?
Update: Brekend nieuws: Vaccins als biologische wapens.
Update: (10-3) In Engeland zijn al 1340 zeer ernstige klachten gerapporteerd over het HPV-vaccin. In Nederland inmiddels ook. Als dit zo door gaat, heb ik straks een dagtaak aan LIJKEN TELLEN!
Update: Het RIVM loog ook over de gifcontainers, maar bedreigt nu het NVKP.

Advertenties

26 Reacties

Subscribe to comments with RSS.

 1. Anoniem said, on februari 16, 2009 at 13:58

  HPV veroorzaakt geen kanker. Het vaccin veroorzaakt wél baarmoederhalskanker en andere vormen van kanker. “Wetenschappelijke studies” worden vervalst. Bijvoorbeeld ook met global warming.
  Het vaccin is experimenteel, de werking en veiligheid zijn niet bewezen, dus mag het niet in het Rijksvaccinatieprogramma worden opgenomen. Echter, de meeste vaccins in het RVP zijn alleen maar schadelijk.

 2. Anoniem said, on februari 16, 2009 at 14:35

  …een schande om meisjes en ouders deze keuze te moeten laten maken. Het vaccin dekt maar twee van de tien soorten virussen, die bij goede voeding en een gezond leven niet tot kanker hoeven te leiden.

 3. GeenStaat said, on februari 16, 2009 at 14:47

  Sterker nog: HPV veroorzaakt geen kanker. Het vaccin echter wel, blijkt uit documenten van de FDA.

  Plus: Een ongezonde levensstijl veroorzaakt inderdaad ook kanker. Het vaccin promoot een ongezonde levensstijl.

 4. Anoniem said, on februari 16, 2009 at 15:11

  […] De FDA zou informatie achterhouden – Weerlegging: Uit Aziatisch onderzoek is gebleken dat er geen bijwerkingen zijn bij het vaccin [2]. Tevens zijn er geen artikelen op PubMed.com te vinden die aantonen dat er systematisch ernstige bijwerkingen zijn bij deze vaccinatie. Overigens: IEDER geneesmiddel heeft bijwerkingen Het is ook erg schizofreen om te denken dat de FDA informatie zou achterhouden. De FDA heeft namelijk juist belang om wetenschappelijke artikelen te publiceren. […]

  -edit: De informatie van de FDA werd niet beschikbaar gesteld tijdens het publieke debat. Judicial Watch moest de FDA aanklagen om de gegevens te krijgen. Dus rot op met je leugens en propaganda!-

 5. Anoniem said, on februari 16, 2009 at 16:11

  …als je je dochter níet laat vaccineren , moet je aangeven `waarom` op de antwoordkaart! Dus dat wordt ook geregistreerd… Je hoeft niet schizofreen te zijn als je je dochter niet mee laat doen aan dit experiment. Na drie minuten googelen kun je alle pro en contra’s naast elkaar zetten. Conclusie : NIET DOEN.

  -edit: Wow! Dit vaccin mag helemaal niet gegeven worden, maar nu registreren ze de weigeraars. Het wordt steeds gekker.-

 6. Anoniem said, on februari 24, 2009 at 22:30

  Waarom wordt alles om de HPV inenting zo angstvallig stil gehouden? Geen campagnes op tv of in krant.
  Er is geen enkel tv programma die de voors of tegens of mogelijke gevolgen laat zien. Die farmaceutische industrie heeft zoveel macht.

  -edit: De buit is binnen voor de industrie.-

 7. GeenStaat said, on februari 25, 2009 at 3:08

  Lees ook het verslag op Argusoog.org en op Vrijheids.net: Vaccinatie… Het failliet van een mythe (9-9-’07).

 8. Margriet said, on februari 27, 2009 at 14:24

  Waarom mis ik in de discussie rond het HPV en de vaccinatie het feit (zie http://www.umcn.nl/userfiles/other/resultatenhpv.pdf ) dat hoe minder wisselende seksuele contacten je hebt het risco op HPV besmeting sterk verminderd.
  Verder is het risico op besmetting groter naarmate je op jongere leeftijd sexueel actief bent.
  Zelf ben ik, mede door bovenstaande, van mening dat geen sex voor het huwelijk en het trouw zijn aan je partner ook in deze helpt ter voorkoming van.
  Waarom kom ik deze principes bijna nergens tegen? Omdat er geen geld aan te verdienen is? Omdat het de moeite van zelfbeheersing van ons vraagt? Omdat we in een genotssamenleving leven en beheersing niet in ons woordenboek voorkomt?
  Het stuk waarden en normen is een onmisbaar onderdeel in deze.
  Ik vind het nog steeds een absurd idee dat je meisje op hun 12e zou moeten inenten omdat dit is voordat ze sexueel actief worden. Hoe vertel je dat aan je dochter? Waarom lijkt het gewoon algemeen geaccepteerd dat meisjes (en ook jongens) zich op jonge leeftijd al geven op lichamelijk gebied. Daar zit nog veel meer gevaar aan dan de verhoogde kans op SOA’s. Maar dat is weer een andere discussie.

  Ik kan me niet achter de vaccinatie voegen. Ik word door alles wat ik erover lees helemaal niet overtuigd van het nut, ik krijg alleen maar meer argwaan tov de gezondheidszorg en het nut zaken waarvan men soms zo overtuigd lijkt.
  Mensen worden niet goed voorgelicht, het is heel lastig om een onderzoek/onderzoeksgegevens goed te lezen, laat staan om vast te stellen of een onderzoek evidence based is.

 9. Anoniem said, on februari 28, 2009 at 15:03

  Ik begrijp niet dat ze dit aan zoveel meisjes aanbieden als er nog geen gevolgen bekend zijn. Je moet als meisje toch weten waar je aan toe bent?
  Ik ga dit ook niet doen.

  -edit: De wereld is corrupt. Take the red pill.

 10. GeenStaat said, on februari 28, 2009 at 16:43

  O.a. deze personen zijn overleden aan het HPV-vaccin. De Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken (NVKP) biedt posters aan.

  Dood door HPV-vaccin – JudicialWatch.

 11. Lucianne said, on maart 3, 2009 at 17:06

  Iedereen moet weten dat deze prik tegen baarmoederhalskanker vals is, en dat er ernstigere dingen gebeuren als je het wel doet, dan wanneer je geen prik neemt. Het is toch onzin om de kinderen hiervoor als experiment te zien, en er zelf vandoor gaan met geld.

 12. Anoniem said, on maart 3, 2009 at 17:29

  Is dit dodelijk die prik

  -edit: Door de zware chemicaliën voor heel veel hersencellen in ieder geval wel.-

 13. maria said, on maart 4, 2009 at 14:55

  AUB niet doen!!! in Spanje waar ik woon zijn er vorige maand 2 meisjes blijvend invalide geworden. ze liggen nu al een maand in het ziekenhuis EL Clinico in Valencia stad en 1 is al 4 keer geintubeerd.

  gezonde meisjes die beiden, op afzonderlijke plaatsen in Valencia, binnen een kwartier bewusteloos neer vielen, convulsies etc.

  volgens de krant kunnen ze nog niet lopen. de overheid probeert het in de doofpot te stoppen maar gelukkig hebben de ouders veel steun van anderen. Op het moment wordt er gekeken of de fabricant aangeklaagd kan worden!!

  voor degene die spaans kunnen: http://www.intramed.net/actualidad/contenidover.asp?contenidoID=58619

 14. Anoniem said, on maart 5, 2009 at 20:05

  Nu ik dit lees, krijg ik toch een beetje argwaan. Mijn dochter moet volgende maand inenten, maar ik denk inderdaad dat ik het nog niet laat doen.

  -edit: Nóg niet? Nooit, zul je bedoelen!-

 15. ylonka said, on maart 5, 2009 at 22:51

  Ik heb hem gehaald en tot nu toe leef ik nog hoor
  Ik kan ook nog nadenken. maar ik heb me nog niet laten testen op kanker en ik weet ook niet of ik onvruchtbaar ben geworden.
  Maar ik voel me wel heel eerlijk, een proefpersoon voor een nog niet goed genoeg onderzocht middel.
  Ik vind het niet fijn dat ik niet precies weet wat er in mijn lichaam is gespoten.

  -edit: Goed om te horen dat er overlevers zijn. Blijf kritisch, stel vragen, eis de waarheid, want daar heb je recht op, of de staat het erkent of niet.-

 16. Geertje said, on maart 11, 2009 at 23:37

  Ook ik heb ervoor gekozen mijn dochters niet te laten inenten.
  Mijn ene dochter wordt ermee gepest op school, mijn andere wist een aantal klasgenoten over te halen deze ook te weigeren (met succes dus!).
  Ook ik heb een log gemaakt met mijn overwegingen; http://haagsallerlei.nl/?p=1178
  Hoop dat mensen een bewuste keuze maken; ben er bijna van overtuigd dat de meisjes van nu gewoon een proefkonijn zijn.

  -edit: Pesten op school is normaal. Het komt voort uit de indoctrinatie. Pesten is een vorm van autoritair gedrag. School, het woord zegt het al, is collectivistisch. En je moet je er aan conformeren (leerplicht). Collectivisme plus conformisme is autoritarisme. Goed dat ze de prikken niet doen. Een wijs besluit: Je kan immers beter jezelf blijven, gezond en levend, dan over tig jaar zogenaamd misschien een beetje minder risico op een bepaald soort gezwel.-

 17. mientje said, on maart 14, 2009 at 21:49

  Je piept wel anders als je baarmoederhalskanker hebt, dan zeg je niet 1 of ander gezwel hoor.
  -edit: Dat schreef ik ook niet. Ik schreef: Een bepaald soort gezwel. Leugen nummer 1.-

  En ik geloof nooit dat de GGD er baat bij heeft om zomaar kinderen ziek te maken en als het allemaal zo ernstig is waarom heeft er nooit iemand wat over laten horen tot nu ineens.
  -edit: Allemaal leugens. De GGD voert gewoon bevelen uit. Befehl ist befehl. Zij weten van niks. Ich habe es nicht gewusst. Talloze mensen waarschuwen al jaren voor het HPV-vaccin. Het vaccin wordt gepromoot door de Rockefeller Foundation.-

  Ik heb eens gekeken naar als die doodsoorzaken maar er is er niet eentje die echt bewezen is. Dus het mes snijd aan twee kanten.
  -edit: De meiden gingen dood als gevolg van de prik. Natuurlijk ontkennen ze dat! Het zijn leugenaars! Ook als je niet dood gaat zijn de gevolgen ernstig. Alzheimer bijvoorbeeld.-

  Over die mevrouw met geen sex voor het huwelijk, nou prima hoor, maar ook na je huwelijk kun je het virus oplopen van je man.
  Er zijn altijd 2 kanten aan ene verhaal.
  -edit: Dat is ook een leugen. Op volwassen leeftijd is het immuunsysteem sterker en krijg je het virus niet!-

  Goede controle zou inderdaad fijn zijn, maar ook erg belastend, er worden bij de uitstrijkjes erg vaak afwijkingen gevonden, je gaat door een hel terwijl er verder onderzoek wordt gedaan, veel pijn en heel vaak achteraf niks aan de hand. Dus ook dit is niet heilig.
  -edit: Leugen nummer zoveel. De uitstrijkjes blijven nodig! –

  Ik hoop van harte dat dit vaccin werkt en een hoop vrouwen een hoop ellende bespaard.
  -edit: Hoop is voor naieve mensen. Het vaccin werkt niet.-

  Triest hoor dat de scholen en artsen als een soort samen zweerders worden gezien.
  -edit: Nog meer leugens! De meeste scholen en artsen weten van niks! Befehl ist befehl. Ich habe es nicht gewusst.

  Je kunt nog zo gezond leven en toch kanker krijgen, dus dit slaat helemaal nergens op.
  -edit: Het vaccin veroorzaakt kanker. Andere vaccins doen dat ook.-

  Jammer hoor om miesjes zo ongerust en bang t emaken met wilde verhalen.
  -edit: Vertel dat aan die 1300 personen met ernstige bijwerkingen in Engeland.-

  Tig jaar geleden werd er ook zo gereageerd op de DKTP prik en inderdaad zijn er wel eens kindjes die er ziek van worden of erger, maar aan de andere kant zoveel jaar geleden overleden er nog veel kindjes aan de difterie en werden gehandicapt van de polio.
  -edit: Difterie was al op z’n retour voordat er gevaccineerd werd. Het vaccin is dus alleen maar schadelijk. Ook als de kinderen schijnbaar niet ziek worden ervan. Het poliovaccin veroorzaakt polio.-

 18. Fan said, on maart 15, 2009 at 15:53

  Bij deze vaccinatie zou ik als moeder heeeeeel voorzichtig zijn met het gezonde lijf van een jong kind. Er is geen sprake van een epidemie. HPV is te voorkomen en goed te behandelen als je het krijgt. Als je gevaccineerd bent dan kan je het toch nog krijgen van al die andere virussen waarvoor de vaccinatie geen bescherming geeft. Deze vaccinatie geeft mogelijk een schijnveiligheid en mogelijk nog gevaarlijker omdat men straks denkt oh ik ben beschermd dus ik hoef niet voor uitstrijkjes enz.
  Over de gevolgen op lange termijn is niets bekend en dat zou mij als moeder zeer waakzaam maken. Er zijn veel meer milieu factoren waardoor mensen kanker krijgen en daar gaan veel meer mensen aan dood lijkt mij waarom doet de regering daar niets aan? Denk : antibiotica, vaccins in de veestapel, hormonen, landbouwgif, medicijnen in water, lucht, kleurstoffen smaak stoffen enz. in voeding.

  En kritische ouders zijn niet altijd tegen vaccinaties maar wel tegen vaccinaties waarvan lange termijn effecten niet bekend zijn zoals bij deze en waarvan men niet echt weet of het wel werkt.
  Prof. Floor Van Leeuwen van het Nederlands Kanker Instituut. Zij is het oneens met de snelle invoering van het vaccin vertelde ze in het televisieprogramma Zembla op 19 oktober 2008. ‘We weten nog niet of het vaccin echt wel baarmoederhalskanker voorkomt, we weten niet of het vaccin ernstige bijwerkingen heeft en we weten ook niet of er herhaalvaccinaties nodig zijn’. “ Het advies van de Gezondheidsraad om het HPV-vaccin in het Rijksvaccinatieprogramma op te nemen vinden wij als onderzoekers dan ook onvoldoende onderbouwd.”

  Nou dat zegt toch genoeg dacht ik.

  Zij was een onderzoeker van het deshormoon zij weet wat de gevolgen van een niet goed onderzocht of te snel ingevoerd medicijn kan zijn!! Zij spreekt uit ervaring. Dat mag niet zomaar aan de kant geveegd worden. Als je dan als moeder nog twijfelt dan weet ik het niet meer. Bij twijfel niet doen!

  -edit: De meeste HPV gaat zelfs weg zonder er iets van te merken.-

 19. Fan said, on maart 20, 2009 at 22:51

  Nederlands Dagblad – RIVM herziet campagne hpv-vaccinatie

  -edit: Dank u wel. Het is ongelofelijk wat ze al niet proberen om hun schadelijke injecties te verkopen!-

 20. Max said, on mei 2, 2010 at 21:17

  Wat een onzin hier zeg, het HPV-virus is verantwoordelijk voor 99% van de gevallen van baarmoederhalskanker, zoek toch niet overal een complot in, alleen de aanval op het pentagon was een complot, dit niet!!!

  “Vertel dat aan die 1300 personen met ernstige bijwerkingen in Engeland.”

  waar zijn je bronnen???

  -edit: Dat stond gewoon in een officieel rapport en in Engelse kranten. Ondertussen voert de overheid een nóg fanatiekere campagne om kinderen te vergiftigen met nutteloze injecties die alleen maar schadelijk zijn. Ze geven zelfs toe dat het experimenten zijn! Dat het onvruchtbaarheid en kanker kan veroorzaken, is gewoon te lezen in bijsluiters van de “vaccins”. In India is de campagne al wel gestopt, vanwege het grote aantal doden. In Nederland blijft het tot nu toe beperkt tot permanente schade aan de hersenen en diverse andere organen. Freek de Jonge noemde het RIVM een autoritair clubje, maar het is slechts de top van een genocidale corporatistische ijsberg.-

 21. Jesse said, on juni 15, 2011 at 15:16

  -edit: Ik heb je onzin verwijderd, want je noemt me gefrustreerd, paranoïde, naief, dom, evolutionaire mislukking en wenst mij de dood toe. Niet verbazend van een student Medische Biologie, die hebben ethiek immers hoog in het vaandel staan. Maak eerst maar eens een vaccin tegen cognitieve dissonantie. Een gehersenspoeld jochie komt mij even de waarheid vertellen. *zucht* De “overheid” is een corporatieve bezettingsmacht, een commercieel bedrijf, want al het geld is geleend met rente. HPV vaccinatie is experimenteel, commercieel, nutteloos en zeer gevaarlijk. Ontelbare levens zijn verwoest door de vaccinatie onzin: http://www.sanevax.org

 22. SJORS said, on september 25, 2011 at 22:24

  Officieel rapport?!? haha wat is dat voor opmerking?
  We worden belazerd! Wordt wakker!

  De overheid liegt ons voor (over heel veel dingen als je ze durft aan te kijken voor wat ze zijn) en geeft veel te weinig informatie, er klopt weer eens geen sodemieter van, laten we er nú verandering in brengen!

  En vraag alsjeblieft niet hoe, ieder weet het voor zich. We weten best hoe. Laten we het nu gewoon doen, steun mensen om je heen en neem ze serieus.
  Sta open voor een andere realiteit dan die ons wordt voorgehouden, hoeveel bewijs hebben we nodig?

 23. Lidy said, on oktober 11, 2011 at 11:53

  Ik vind het goed dat er websites zoals deze zijn, die het vaccinatieprogramma tegen het licht houden om te kijken of het allemaal wel kosjer is wat er gebeurt. Je moet altijd zelf blijven nadenken over dit soort zaken en daarom is het van belang dat ook de andere kant van het verhaal aan bod komt. Ik ben het er ook helemaal mee eens (net zoals een hoop experts) dat de HPV-campagne een experiment is en dat zet natuurlijk wel te denken. Of het een gevaarlijk experiment is weet ik nog niet.

  Als ik het oorspronkelijke bericht van de Daily Mail lees over de 1340 klachten over bijwerkingen, ben ik niet overtuigd dat het gevaarlijk is. In totaal zijn er 700.000 meisjes ingeënt en ze rapporteren over “1340 reports in total, most were minor complaints such as rashes, swelling on the injection site, pain or allergic reactions.” Dat is 1 op de 500 met lichte klachten, wat ik persoonlijk niet veel vind als je het tegenover de mogelijke voordelen zet (ervan uitgaande dat er daadwerkelijk mogelijke voordelen zijn).

  Daarnaast zijn er enkele individuele gevallen van verlamming, stuiptrekkingen en gezichtverlies. Helaas staat er niet bij hoe vaak deze klachten normaal gesproken voorkomen onder meisjes van 12 jaar, maar ik denk wel een aantal keer. Als het vaccin het zou veroorzaken zou ik toch meer van dat soort gevallen verwachten.

  Tot slot vraag ik me af, waarom er in de grote dagbladen geen berichten staan over slechte bijwerkingen van het vaccin. Ik verwacht dat kranten bovenop dit soort nieuws zouden springen, dus als er gevallen zijn zullen we daar wel toch over horen?

  Het lastige van deze situatie is dat wanneer er heel veel slechte berichten over zouden zijn, het makkelijk is om nee te zeggen tegen de vaccinatie. Het uitblijven van deze berichten betekent niet automatisch dat je ja moet zeggen. Helaas kan ik niet 20 jaar wachten met het maken van de beslissing…

  -edit: Gewoon niet doen. Nooit doen. Als het helpt, helpt het maar een heel klein beetje de kans op baarmoederhalskanker te verkleinen. Volgens mij is de kans groter dat het vaccin zelf kanker veroorzaakt.-

 24. Wim Jansen said, on februari 6, 2012 at 11:08

  Vaccinatie tegen HPV heeft geen enkele bewezen waarde, alle “onderzoeken” van de fabrikant zijn onvolledig en uitgevoerd met vooropgezet doel om het vaccin dóór te drukken. Van de vaccinatie zijn veel ernstige nevenwerkingen bekend en er zijn een aanzienlijk aantal doden gevallen, hoewel het voor medici niet eenvoudig is om de vaccinatie als oorzaak aan te kunnen wijzen. Het HPV vaccin is een experiment, waarin wordt voorbijgegaan aan de belangen en de gezondheid van een grote groep jonge vrouwen. Met een tiental jaren zal de HPV affaire als een farmaceutische fraude worden ontmaskerd: de Amerikaanse farmaceutische Industrie heeft zich inmiddels echter al wettelijk weten in te dekken tegen schadeclaims. De verstandigste oplossing is: laat je niet prikken, je hebt er geen enkel voordeel van en krijgt er bijna zeker problemen mee, een groeiende, lange lijst van bijwerkingen is de getuige. Leef vrij en blij en laat die spuit aan je voorbijgaan!

 25. […] ingrediënten in vaccinaties, en waarvoor onze kinderen en ouderen proefkonijn zijn. Want bv de HPV vaccinatie is een EXPERIMENT met onze kinderen, bovenal is een HPV vaccinatie onnodig, risicovol en zwaar giftig. Dit geldt ook voor (het vaccin […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s