Nederlander

Pamfletten

Maak ook een pamflet! (Of liever: Duizenden.) (Zie Dutch Patriot News voor Engelstalige pamfletten.)

Aan deze pagina wordt nog gewerkt.

Bijvoorbeeld over: Valse vlag operaties, telefoontaps, Joris Demmink, Gladio, Propaganda Due, Bilderberg (Beatrix etc.), de goudreserve van Nederland (die wordt afgevoerd), vaccinaties in het algemeen, specifieke vaccinaties: meningitis, HPV, zoetstoffen / smaakstoffen (verborgen excitotoxins), FEMA-kampen, CIA-kampen, etc. (die niet gesloten worden, i.t.t. wat de media beweren), de Georgia Guidestones, military industrial complex, prison industrial complex (commerciële gevangenissen), polderfascisme, de neoliberale, neocon, oftewel neofascistische kerk van de globale elite, het valse links versus rechts paradigma, het monetaire beleid, LETS, genetisch gemanipuleerde organismen, groeihormonen, zuivel (het witte vergif), soja, ftalaten, hennep (THC etc.), verarmd uranium (en andere wapens), ionospheric heaters (HAARP, EISCAT etc.), ondergrondse militaire basissen, microgolfovens, sponsor Alex Jones.
Barack H. Obama, Robert Gates, Zbigniew Brzezinski. De CIA-agenten Bill en Hillary Clinton, Bush senior. De moord op John F. Kennedy, de aanslagen van 11 september 2001, de aanslagen in Londen op 7-7-’05, de aanslagen in Madrid op 11-3-’04. De gekaapte milieubeweging. Het gevaar van databanken, surveillance. Biometrie, (gelaatscan, RFID, vingerafdrukken verplicht), identificatieplicht, belastingdruk, inflatie. Arsenicum in speeltoestellen. Klokkenluiders.

De Verenigde Naties
De Verenigde Naties hoeft zich aan geen enkel van de eigen verdragen te houden en kan dus zonder wettelijke gevolgen iedereen dood maken. Dit is al in de praktijk gebracht en men is bezig om nog vele miljarden mensen te doden.

“Kredietcrisis”
De huidige financiële crisis is onderdeel van het systeem. Het is dus een kunstmatige crisis, die dus met opzet in het leven is geroepen door de makers van het systeem, omdat zij streven naar wereldheerschappij, d.m.v. een wereldbank en een wereldregering.

Tandheelkunde
Oude vullingen lekken kwik. De nieuwe vullingen lekken bisfenol A of fluoride.
Bisfenol A is een zeer schadelijke stof die zelfs het hormoonstelsel aantast.
Fluoride is giftiger dan lood en is na arsenicum de dodelijkste stof. In de Tweede Wereldoorlog werd het toegevoegd aan het drinkwater in concentratiekampen om de mensen onderdanig te maken. Tegenwoordig wordt het toegevoegd aan het drinkwater voornamelijk in de V.S. en Australië, maar ook het Nederlandse drinkwater en Bar-le-duc bevatten fluoride.

Onderwijs
Charlotte Thomson Iserbyt, voormalig adviseur van het Ministerie van Educatie van de Verenigde Staten van Amerika, luidt de noodklok o.a. m.b.t. de ware aard van onderwijs, o.a. in haar boek The deliberate dumbing down of America. Het onderwerpen van de bevolking is het beleid is elke overheid. Uit onderzoek in Nederland blijkt dat opgeleide mensen vele malen dommer zijn dan niet-opgeleide mensen. (Bron: TROS.) Protesteer tegen de leerplicht. Doe nooit zaken met de IB-Groep. Als iemand je probeert te verleiden, kijk die persoon dan recht aan en vertel dat je je nooit zal laten onderwerpen en nooit zal laten indoctrineren.

Kanker is te voorkomen en te genezen
Maar dat mag niemand weten.

Advertenties