Nederlander

Infobomb

Update: Nieuw pamflet in aanbouw:

Titel: Rockwell Extra Bold, size 36: Holland’s Got Slaves

Tekst: Times New Roman, size 12: Nederland is een slavenkolonie, eigendom van internationale bankiers, want een soevereine staat schept geld zelf. Het Europees Parlement is een adviesorgaan, dus ceremonieel. Wetgeving is afkomstig van de Europese Unie en de Verenigde Naties. De EU en de VN doen alsof ze mensen rechten geven, maar in werkelijkheid ontnemen ze iedereen alles. J.W. von Goethe zei ooit:
None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free.

Aan de geheime Bilderbergconferentie nemen wereldleiders deel, incl. Koningin Beatrix en leden van de media. Zowel Bush als Kerry zijn lid van Skull & Bones. Links vs. rechts is een paradox. In werkelijkheid gaat het om sociaal-libertarisme vs. corporatief-fundamentalisme.

Rockwell Extra Bold, size 28: So You Think You Are Free?
Samenstelling door http://twitter.com/DutchPatriot

Het onderstaande pamflet is de originele “Infobomb”. Ooit zomaar gemaakt en nooit meer iets mee gedaan.

Titel: Rockwell Extra Bold, size 48: <-INFOBOMB->

Tekst: Times New Roman, size 8:

De vrijheden die u hebt, omdat u bestaat, worden u stap voor stap ontnomen. De V.N. heeft niet het beste met u voor. Global warming is een mythe om de macht van de elite te bespoedigen. Global warming is a scam. – Weather Channel founder John Coleman. Aan de geheime Bilderbergconferentie nemen wereldleiders deel, inclusief Koningin Beatrix en leden van de media, op voorwaarde dat men zwijgt. Zowel Bush als Kerry waren lid van Skull & Bones. Democratie? Parlementen zijn ceremonieël. Links versus rechts vormen een vals paradigma. In werkelijkheid draait het om vrijheid versus tirannie. De centrale bank van de Verenigde Staten, de Federal Reserve, is niet Federaal, maar particulier, en heeft geen reserve. De aanslagen van 11 september 2001 waren een valse vlag operatie. Osama bin Laden is een CIA-medewerker, zijn codenaam is Tim Osman. Al Qaida werd gefinancierd, getraind en bewapend door de CIA. De Taliban werd eveneens gefinancierd door het westen. Saddam Hussein was een CIA-medewerker. Hamas is een creatie van de Mossad. De IRA is een creatie van MI5. Iran was de eerste democratie van het Midden-Oosten. De CIA was het daar niet mee eens, installeerde een dictator en de CIA is er nog steeds actief. De CIA importeert heroïne en cocaïne, financiert daarmee andere clandestiene operaties.

Fluoride heeft geen tandheelkundige werking en is extreem schadelijk voor elk orgaan, inclusief de hersenen. Het wordt direct in het bloed opgenomen, veroorzaakt fluorose en kanker, verstoort het endocrien systeem. Bisfenol A lekt uit kunststoffen, zoals plastic, inclusief tandvullingen, en verstoort het endocrien systeem. Vaccins zijn schadelijk. Borstvoeding is essentieel voor de ontwikkeling van de hersenen en het immuunsysteem. Koemelk is niet gezond, en veroorzaakt o.a. osteoporose. Oestrogenen (bv. soja) zijn in te grote hoeveelheid schadelijk voor kinderen. Genetische gemodificeerde organismen zijn schadelijk. Zilver is een natuurlijk antibioticum. Voeding bevat hedendaags te weinig vitaminen en mineralen. Cannabis gebaseerde medicijnen kunnen helpen bij kanker, diabetes, glaucoom. Hennep is perfect voor biobrandstof, vezels, papier, voeding, kunststof en bodemreiniging. Zoetstof aspartaam (E951) is het excrement van genetische gemanipuleerde bacteriën en is een kankerverwekkend zenuwgif. Smaakversterker glutamaat (o.a. E621 en eiwithydrolysaat) is een zenuwgif en verstoort het endocrien systeem. Bijziendheid verergert door het dragen van een bril. Een leesbril helpt echter wel. Teflon is een chemisch wapen. Microgolfovens maken uw voedsel kankerverwekkend. Wifi zit op dezelfde frequentieband. Computergebruik is schadelijk voor kinderen. Televisie en videogames zijn schadelijk. Leerplicht is indoctrinatie en veroorzaakt slaaptekort, omdat jonge mensen van nature laat slapen, dit veroorzaakt weer depressiviteit. Antidepressiva veroorzaken (zelf)moord. Het gebruik ervan verkort uw leven met 40 procent, omdat het vergif is.

Samenstelling: Redactie De Nederlandse Patriot nederlander.wordpress.com

Print: Twee maal op een A4. Volledig centreren.
Niet onmogelijk gemaakt door: WORDPAD.EXE
Bronnen o.a.: infowars.com prisonplanet.com wearechange.org wacholland.org

Nog toe te voegen informatie? Alcohol is een harddrug. Transvet. Gehard vet. Autoritarisme. Tirannie. Fluoride: Via de slijmvliezen in de mond. Israël werd gesticht met de hulp van de nazi’s. Hitler werd gefinancierd door MI6. Rothschild, Rockefeller, etc.. Jargon, Libertair. Peakoil hoax. Lindsey Williams.

Advertenties

Eén reactie

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Edwin Mijnsbergen, The Dutch Patriot. The Dutch Patriot said: Nieuw project op De Nederlandse Patriot: Het Infobomb pamflet https://nederlander.wordpress.com/infobomb/ […]


Reacties zijn gesloten.