Nederlander

Autisme

Deze pagina gaat over het behandelen en voorkomen van autisme. Deze tips zijn dus voor iedereen handig. Ook is er een gratis testje beschikbaar, “Hebt u autistische trekjes?”, bij PsychologieMagazine. Voor de hand liggende behandelingen zijn bijvoorbeeld aanpassingen aan de samenstelling van de voeding, ook wel het dieet genoemd, ter bevordering van detoxificatie, herstel en functioneren. Deze informatie is gratis en niet gesubsidieerd of gesponsord. Plaats uw informatie onderaan de pagina. Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt.
 
Toegewijde websites:

Artikel van Dr. Mercola: The Unavoidable Hidden Factor that Greatly Contributes to Autism.
 

 • Cannabis
  Engelstalig tv-programma: Medicinal Cannabis: A Treatment For Autism – GMA. Naast medicinale cannabis, dat overigens ook kanker geneest, is voeding met onverhit kempzaad van industriële hennep ook heel nuttig, want deze bevatten Omega-3 en 6-vetzuren. Bijvoorbeeld de in Vlaanderen populaire hennepburger. (NOS)
 • Detoxificatie
  Ondersteuning van detoxificatie en herstel van genen d.m.v. het uit de weg gaan van kunstmatige elektromagnetische straling en het gebruik van lange golf infraroodstraling. Ondersteun de detoxificatie ook door het gebruik van Seleen en cysteïne: Acetylcysteïne of onverhitte wei eiwitten i.v.m. glutathion. N-Acetylcysteïne van Now Foods, Bio Nutriënt of Bonusan is verkrijgbaar bij De Roode Roos, BodyenFitShop.
  Lees ook: Kwik, hoe raak je het kwijt? op Argusoog.org
 • Fluoride
  Gebruik geen gefluorideerde producten en medicijnen. Fluoride is een kankerverwekkend zenuwgif en drijft jodium uit het lichaam. Bijvoorbeeld sommig tandpasta, tandvulling, antidepressivum, mondwater, drinkwater. Antidepressiva bijvoorbeeld zijn zo giftig dat ze het leven met 40% verkorten. Overigens is cold turkey stoppen met ssri’s ook gevaarlijk: Het kan leiden tot suïcide en ander geweld. Bron: SSRIStories.com
 • Licht
  Lichtvervuiling door kunstlicht is een bron van stress voor mens, dier en plant, en een oorzaak van myopie. Opticiens maken de bijziendheid alleen maar erger, zoals antidepressiva autisme verergeren. TL- en ‘spaarlampen’ zitten vol gif, zoals kwik. Licht kan echter ook therapeutisch zijn. Zonlicht is een belangrijke bron van vitamine D, belangrijk voor de opname van fosfor en calcium.
 • Moedermelk i.p.v. vaccins
  Moedermelk helpt het immuunsysteem en het brein. Vaccinaties doen exact het tegenovergestelde. Warm moedermelk niet op in een magnetron, want dan wordt het gepasteuriseerd, letterlijk levenloos en kankerverwekkend! Geitenmelk wordt meestal genoemd als alternatief voor moedermelk. Vaccinaties en antibiotica zijn schadelijk voor nuttige bacteriën in de darmen en ook dit is een belangrijk deel van het immuunsysteem. Darmbacteriën zijn bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de productie van vitamine K. Het is aan te raden door te gaan met borstvoeding tot een jaar of 7. Het voorkomt o.a. astma en allergieën.
 • Natriumbicarbonaat
  Natriumbicarbonaat helpt aciditeit tegen de gaan en de pH-waarde van het lichaam te verhogen waardoor ziektes geen kans krijgen. Gewoon oplossen in water en opdrinken.
 • Oxytocine
  Wikipedia Oxytocine: “Bij mensen met autisme wordt een lagere hoeveelheid oxytocine aangetroffen.” & “Antidepressiva remmen het vrijkomen van oxytocine.”
 • Suiker
  Stoppen met suiker en zoetstoffen. Suiker is een geraffineerd product en is vaak verontreinigd met kwik. Het bevat geen vitamines en geen mineralen, en drijft ze uit. Het is dus alleen maar schadelijk. Synthetische zoetstoffen hebben ook geen nut en zijn dus ook alleen maar schadelijk. Aspartaam bijvoorbeeld is een kankerverwekkend zenuwgif dat geproduceerd wordt door genetische gemanipuleerde bacteriën. Alternatief: Stevia.
 • Tarwe
  Veredelde tarwe bevat koolhydraten die te snel verbranden en per saldo vitaminen en mineralen aan het lichaam onttrekken. Ongeraffineerde producten op basis van alternatieve graansoorten zoals spelt zijn voedzamer. Glutenvrij is wellicht de beste optie. Zie ook: GFCF diet, Glutenvrij & Caseïne vrij dieet.
 • Zout
  Tafelzout is een geraffineerd chemisch product: Natrium-chloride. Het is ontdaan alle andere stoffen, zoals mineralen. Gebruik dus een natuurlijk alternatief, bijvoorbeeld zeezout. Vermijd bewerkt voedsel: Dit bevat (verborgen bronnen van) smaakversterkers zoals mononatriumglutamaat.
 • Zuivel
  Mensen met autisme hebben een tekort aan mineralen en vitamines. Een tekort aan calcium, magnesium en lichaamsbeweging veroorzaakt gevoelens van spanning / stress. Door de aciditeit kan gepasteuriseerde koemelk calcium onttrekken aan het lichaam. Stoppen met gepasteuriseerde koemelk en overstappen op verse melk kan dus helpen. Helemaal stoppen met melk is ook het overwegen waard, want het is nauwelijks te vergelijken met menselijke borstvoeding: Allergie of intolerantie zijn dus normaal. Vitamine D moet dan in ieder geval wel worden aangevuld met bijvoorbeeld levertraan. Zie ook: GFCF diet, Glutenvrij & Caseïne vrij dieet.
 • Zwangerschap
  Voor de zwangerschap is ontgiften en mineraliseren aan te raden voor zowel man als vrouw. Zie ook CounterThink.com: Who Will Really Inherit the Earth? Tijdens de zwangerschap zijn geheelonthouding van tabak, alcohol en andere drugs een must. Dit in verband met FAS, Foetaal Alcohol Syndroom, en andere genetische defecten. Vitamine D tekort is oneindig keer erger dan een zwangerschapsmasker (melasma).
 • Zwavel
  Wikipedia: Acetylcysteine: “Sulfur and sulfur-related amino acids are commonly depleted in autism.” en “Other uses include sulfate repletion in conditions, such as autism, where cysteine and related sulfur amino acids may be depleted.” Onverhitte wei proteïnen hebben naar alle waarschijnlijkheid hetzelfde effect.

Nawoord: Zoals met alles vormt er zich een commerciële industrie rond autisme, gericht op het promoten en uitbuiten van autisme. Eugenetici beweren dat het niet te genezen is. Vergiftiging met dioxine, plastics (bv. BPA), metalen is inderdaad overdraagbaar, maar is ook tegen te gaan. In het menselijk lichaam raken continue genen beschadigd. Als deze worden hersteld, ontstaan er geen problemen. Vervuiling is tegenwoordig overal en landbouwgrond raakt uitgeput. Ondersteuning van detoxificatie door middel van voedingssupplementen is dus voor iedereen aan te raden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s