Nederlander

Zionisme is antisemitisme, deel 2

Posted in Nieuws, Politiek by Dutch Freedom on juni 15, 2010

Zionisten censureren GeenStaat, alweer! Kritiek komt voort uit liefde, dus plaatste ik een paar video’s op een Pro-Israël Hyve. Die werden verwijderd en m’n account geblokkeerd. Logisch, want Zionisten haten Joden, en haten vrijheid! Maar dat wist iedereen al heel erg lang, omdat dat als een paal boven water staat. Behalve dan de mensen die op de Partij voor de Vrijheid Van Geert Wilders hebben gestemd, want dat zijn achterlijke Limburgers. Een vorige Zionistische aanval kwam van De Telegraaf. In WO2 waren ze Nazi’s, dus nu zijn ze 100% Pro-Israël. Met andere woorden: De Telegraaf wil 100% van de Joden dood maken. Voor De Telegraaf was de Holocaust, met ruim 6 miljoen slachtoffers, nog maar het begin. De gehersenspoelde extremisten gaan door tot het einde! (Telegraaf: Mens onder vuur na uitlatingen over joden, Hilarisch! En Hitlarisch.. Stelling: PVV’ers terecht geboycot? Ja, Limburg afstoten! Nu!)

In ieder geval bedankt “Lady Deathstrike” en Esther Oesterholt, beheerders van Steun Voor Israël Hyves.nl, voor het tonen van jullie ware aard!

Joden in Nazi-Duitsland hadden drie opties: 1. Vechten voor Hitler. 2. Naar een kamp, om daar uitgeroeid te worden, maar dat werd er niet bij verteld. Of 3. Joods nationaal-socialisme (Zionisme) beoefenen. De meeste Joden waren toen tegen Zionisme. Die zijn dus allemaal dood, (zie Holocaust).

Verdeel en heers werkt heel eenvoudig. Waarom denk je dat het zo goed gaat met Beatrix haar aandelenportefeuille? Elk jaar bedankt ze de leden van het militair-industrieel-complex persoonlijk op de Bilderbergconferentie. Op verzoek van de Trilaterale Commissie is nu Iran het volgende doelwit. Stem PVV! ;)
Update: Geplaatst op Zaplog.nl, eKudos.nl, NUjij.nl.
Lees ook: Zionist bedreigt GeenStaat, Defensie sponsort GeenStijl, GeenStijl maakt subliminale reclame voor PowNed.
Laat het duidelijk zijn: Zionisme is niet Joods, maar een creatie van het militair-industrieel-complex. Holocaustontkenning is onderdeel van het militair-industrieel-complex.
Update: Er is een valse vlag aanval op mij uitgevoerd. Moet ik me nu vereerd voelen? :|

Jewish genocide by Israël: The 100,000 Mizrahi children! (Mizrahi zijn Joden met een getinte huidskleur.)

Ron Paul knows it too: Hamas was created by the Mossad.

Jews against Zionism

Advertenties

5 Reacties

Subscribe to comments with RSS.

 1. Willem said, on juni 15, 2010 at 17:18

  Harry mens had beter kunnen zeggen: “Joods Kabal” in plaats van “Joodse Kongsi”
  En waarom wordt in de pers geen enkele aandacht besteed aan de rol van de Israel en de Mossad over de aanslag van 9/11?
  In Amerika is men veel verder met het oplossing.
  Echte onderzoeksjournalisten zijn hier niet in Nederland of ze krijgen geen enkele aandacht in de Pers.
  Zie bollyn.com voor een verklaring van deze misdaad.
  1200 Archtekten en ingenieurs hebben reeds een petitie ondertekend voor een
  nieuw onderzoek naar deze misdaad.
  Antwoord: MOSSAD MOSSAD MOSSAD
  VAARWEL ISRAHELL

  -edit: Ik ben het niet eens met je commentaar. De lamestream media in de V.S. zijn 100% pro-Israël, dus 100% antisemitisch. De “Joodse staat” zal heus wel blijven bestaan en daar is niks mis mee, maar het zal een Israël Light-edition worden, want geen enkele nuchtere Jood wil zich nog met het land associëren.-

 2. Aart Liberty said, on juli 11, 2010 at 4:57

  Uitstekend artikel, dat de waarheid vertelt over het Zionisme, dat als doel heeft zoveel mogelijk Joden naar Israël te laten verhuizen. Daarom wordt wereldwijd het antisemitisme door de Zionistische joden zelf gepromoot, omdat er dan meer joden geneigd zullen zijn naar Israel te verhuizen. Op mijn Blog: http://aart-liberty.blogspot.com/ heb ik ontelbare artikelen gewijd aan de Zionistische bedreiging van de wereldvrede. En ik mag dat gewoon zeggen, want ik woon lekker in Thailand, dus vrijheid van meningsuiting over de holocaust, etc.

 3. Esther said, on november 6, 2010 at 12:02

  Vriendelijk dank voor de gratis publiciteit voor onze Support Israel hyve, maar ben helemaal geen PVV-er, enjoy your day!

  -edit: Graag gedaan. Ik vind dat Joden zich over de hele wereld moeten vestigen en niet alleen in het Midden-Oosten, want dat vind ik heel eng! Stel nou dat alle katholieken in het Vaticaan gaan wonen. Dat werkt toch ook niet? Bovendien leidt de expansie van Israël tot meer Jodenhaat in het buitenland, wat er weer toe leidt dat meer Joden naar Israël gaan. Het is een vicieuze cirkel, waar alleen het militair-industrieel complex van profiteert. Aan de andere kant: Een boycot van Israëlische goederen heeft als gevolg dat Israëliërs alleen nog maar in het leger kunnen werken. Linkse anti-oorlog activisten veroorzaken dus oorlog…-

 4. Esther said, on november 6, 2010 at 21:08

  Wel ,ik denk hier dan iets anders over,nl. de Joodse gemeenschap was nu niet echt welkom voor,tijdens en na WO2 in Europa,integendeel en kan me heel goed voorstellen dat de overlevenden van de Shoah zich hier niet meer thuis gevoeld hebben,verraden en erger.

  Een eigen plek hebben willen hebben,Israel is van origine ook hun land,ooit verjaagd door de Romeinen de rest van de geschiedenis zal u ongetwijfeld bekend zijn .

  Ben niet tegen Palestijnen opzich, echter heb wel een bloedhekel aan Hamas bv. en daar een duidelijke mening over.

  Een boycot is idd.niet verstandig maar vindt wel meer dingen vreemd zoals de eenzijdige berichgeving met name uit de hoek van de linkse media.

  De vergelijking met Katholieken zie ik niet eigenlijk,zij worden niet gehaat puur om hun religie zoals de Joden.

  Met vriendelijke groet,

  Esther

  .

  En aan de verkeerde en eenzijdige media berichtgeving met name uit linkse hoek.

  Verder sluit ik me wel weer aan bij uw stelling over een boycot.

  Vr. groet,

  Esther

 5. […] […]


Reacties zijn gesloten.