Nederlander

Politiechef schendt mensenrechten

Posted in Nieuws, Politiek by Dutch Freedom on april 10, 2010

Van de entry op Wikipedia over discriminatie:

Op 16 februari 2006 meldde minister Donner van justitie aan de Tweede kamer dat elke aangifte van discriminatie voortaan moet worden opgenomen. Hij erkende dat mensen wel eens het politiebureau werden uitgestuurd. Soms werden mensen zelfs vervolgd wegens het persisteren van het willen doen van aangifte (lokaalvredebreuk) wegens discriminatie.

Wie echter anno 2010 aangifte wil doen van discriminatie kan zelfs worden bedreigd door een politiechef. Het overkwam mij: In twee korte zinnen brulde de politiechef maar liefst vijf leugens en maakte aanstalte om mij met dodelijk geweld te lijf te gaan. Ik was uiterst beleefd, maar mocht niet één woord uitbrengen. Ik moest zijn politiebureau onmiddellijk verlaten. De andere agenten vonden het zelfs grappig, maar ook dat schijnt doodnormaal te zijn. De politie wordt door de AIVD gecontroleerd. Watvoor “mensen” moeten dat dan wel niet zijn? Kinderverkrachters? Het zou me niet verbazen. Het is duidelijk dat de overheid het Nederlandse volk haat. Ik werd het bureau uitgejaagd, terwijl de politiechef uit de Nederlandse samenleving verwijderd zou moeten worden. Het is echter waarschijnlijker dat ik nu vermoord wordt. Een klacht indienen heeft geen zin, aangezien de dader hem behandeld.

Rechtspraak in Nederland, of eigenlijk: Rechtbankieren, is doodsimpel: De overheid is altijd onschuldig, zelfs als diens schuld is bewezen. Een burger is altijd schuldig, zelfs als diens onschuld is bewezen.

Het beleid van de politie is gericht op onderwerping. In Nederland wordt veel gesurveilleerd door de politie. Alsof Nederland bezet gebied is. De identificatieplicht van de Nazi’s is inmiddels opnieuw ingevoerd. Echter misdaden worden nauwelijks opgelost en daders krijgen de persoonsgegevens van de slachtoffers. De burger zit dus tussen twee vuren: De onderwereld, die vrij spel krijgt, en de bovenwereld, die bestaat uit de overheden, banken en corporaties. Eigenlijk horen de overheden, banken en corporaties ook tot de onderwereld, want ze behoren geen rechtspersoon te zijn en plegen op grote schaal misdaden, maar ze hebben zichzelf gelegaliseerd. De bron van het beleid is de geheime Bilderbergconferentie, (dus niet die van VNO-NCW.) De propagandisten schreeuwen altijd om meer blauw op straat, zodat er nóg minder witte boorden criminaliteit wordt bestreden. Dit is geen corruptie meer, dit is de complete HEL.

Update: Op NUjij.nl en eKudos.nl geplaatst.
Update: Op aandringen van twee voltijd internetbelagers op NUjij.nl (Digital Force, die openlijk oproept tot het blokkeren van blogspot.com, en ruwe harige cavia, die zelf geen artikelen plaatst, alleen maar anderen aanvalt) de locatie van het “incident”: Middelburg (Zeeland).

Update: Uiteraard is wapenbezit verboden. De staat is God!
Update: Vrijwel alle agenten geconfronteerd met bedreiging, ja, door hun chef!
Update: Wilders wil meer agenten tegen criminaliteit, en minder voor burgertje pesten. Ook een evt. oplossing: Burgers meer rechten.
Update: Lees ook Prem vertelt de waarheid.
Bekijk na de break de trailers van Police State 4: The Rise of FEMA, en Jason Bermas – Invisible Empire.
En lees ook Kerstmis 2010: Meer vrijheid? en Zapruder.nl redacteur verdwenen en over Joris Demmink, het collectieve Stockholm syndroom…

Police State 4

Police State 4 (trailer 2)

Police State 4 (trailer 3)

Invisible Empire (korte trailer)

Invisible Empire (trailer 1)

Invisible Empire (trailer 2)

Mass murder is fun! (Government funded videogame training)

Advertenties

5 Reacties

Subscribe to comments with RSS.

 1. Rik Ringers said, on april 10, 2010 at 15:03

  Mijn ervaringen met de Amsterdamse Politie, beroepsmatig zowel als prive, duiden er op dat deze door Jezuieten, op sleutelposities binnen het politiekorps Amsterdam Amstelland, worden aangestuurd. In mijn familie, die uit Duitsland afkomstig is en waarvan er een de President van de Duitse Bundesbank in 1966 was, een volbloed Nazi, bevinden zich een aantal Jezuieten die in NL vooral actief zijn in het bedrijfsleven (m.n. managementcoaching & Organisatie) Mijn oudste broer is naast Jezuiet, tevens AIVD,er, en in zijn woonplaats Alphen ad Rijn, ook actief in het CDA. Hij had destijds de macht om mijn sectiehoofd en zijn plaatsgenoot, Henk van de B. van de sectie de Borkorf van het stadsdeel Geuzenveld Slotermeer, Seineweg 1, te ontheffen van zijn functie en over te plaatsten naar het Amsterdamse Bos, omdat deze niet wilde meewerken met zijn spelletjes. Naar mijn mening is hij moreel gestoord. Een van de minstens 2 Jezuieten die hij aan mijn zuster heeft proberen te koppelen, is ook actief binnen de tempel van de Krishnabeweging in de Hilligaertstraat te Amsterdam. Van personen die daar kwamen heb ik vernomen dat ze in die tempel werden gehypnotiseerd met als resultaat een nare psychose waarvoor ze zich onder behandeling dienden te stellen. Ik waarschuw dan ook regelmatig dat die an sich integere beweging, waarvan de oprechte leider destijds werd vergiftigd door Jezuieten in de VS, is geinfiltreert door Jezuieten. Nadat het koppelen van mijn zuster aan 2 Jezuieten door mijn broer destijds mislukte, moest ze dat bekopen met een afschuwelijke psychose die haar jaren van haar leven heeft gekost. Tegenwoordig is zij een fokster van beroemde Labradors maar zich nog altijd onbewust van het duivelse karakter van haar eigen broer, die zijn ouders overigens gedurende hun leven volkomen links heeft laten liggen, inclusief onthouding van contact met hun kleinkinderen, en ze alleen nog heeft bezocht in het uur van hun dood. Een van die hier vermelde Jezuieten heet Peter K., is ook actief voor de volkomen corrupte Amsterdamse politie, en bezoekt beroepshalve daklozeninlopen zoals AHA en de Tweede Mijl, reden waarom ik vermoed dat er onder daklozen vele slachtoffers zitten van politiek beleid en corruptie binnen de overheid. Het is bekend dat de Amsterdamse Politie regelmatig razzia’s op daklozen houdt in de diverse parken, een drukke bezigheid die ze ook in 40-45 hadden, toen kregen ze persoonlijk nog 7.50 gulden per aangebrachte jood van de Duitse bezetter. En ook toen werden ze aangestuurd door Jezuieten.

  -edit: Bedankt. In de V.S. worden sheriffs direct gekozen door het volk en hebben grondwettelijk volledig zelfbestuur. Een nachtmerrie voor de FBI, die bekend staat om zijn valse vlag operaties.-

 2. Rik Ringers said, on april 19, 2010 at 10:35

  In reactie op “police state” video’s: Naar verwachting valt de Jesuit controlled VS administration uit elkaar in 6 staten, de komende herfst, en delen gaan zowel naar onder anderen Mexico, China (!) en Rusland… De te verwachten onrust wordt “afgetimmerd” met een toenemende grip van de overheid, net als in de politiestaat der Nederlanden. On American soil bevinden zich thans veel buitenlandse troepen die de onrust gaan bestrijden… http//www.whatdoesitmean.com/index1358.htm

  -edit: Dus daarom worden de Nederlandse troepen teruggehaald: Om Nederland te bezetten.-

 3. Rik Ringers said, on april 19, 2010 at 15:32

  Note: Niet mee eens voor wat betreft NL. Hoewel in de VS ook US en Canadese soldaten zullen worden ingezet bij de te vrezen onlusten, worden de VS veteranen, bij voorkeur, NIET ingezet tegen de eigen bevolking, het betreft dan vooral Oost-Europeanen, Chinezen, Duitsers, etc.
  http://www.whatdoesitmean.com/index1342.htm

  -edit: Dat is waar. De binnenlandse troepen zijn vaak te loyaal en dat zal in Nederland ook zo zijn, hoewel hoop geen strategie is.-

 4. […] Politiechef schendt mensenrechten […]

 5. […] Politiechef schendt mensenrechten 0.000000 0.000000 […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s