Nederlander

Cindy Sheehan protesteert tegen Obama administratie

Posted in Nieuws, Politiek by Dutch Freedom on september 9, 2009

do 27 aug 2009, 20:08 – Beroemde vredesactiviste richt pijlen op Obama
OAK BLUFFS – Barack Obama heeft er een opmerkelijke tegenstander bij. Donderdag begon Cindy Sheehan, een vredesactiviste die in het verleden actie voerde tegen Obama’s voorganger George W. Bush, een protest op Martha’s Vineyard. Op dat vakantie-eiland viert Obama momenteel vakantie met zijn familie. Sheehan werd in de zomer van 2005 bekend door een wekenlang protest tegen de oorlog in Irak bij de ranch van Bush in Crawford, Texas. Ze deed dat nadat haar zoon Casey het jaar ervoor in Irak was omgekomen.
Donderdag dook Sheehan met een aantal medestanders op bij het mediacentrum nabij het vakantiehuis van Obama. „Wij zijn hier om de oorlogen weer impopulair te maken”, zei de vredesactiviste tegen journalisten. „De façade in Washington DC mag zijn veranderd, het beleid is hetzelfde”, betoogde ze. Het is Sheehan een doorn in het oog dat de Verenigde Staten nog steeds een groot aantal militairen hebben gestationeerd in Irak en dat de troepenmacht in Afghanistan fors wordt uitgebreid door de regering van Barack Obama.

Bron: Infowarrior.Hyves.nl (deeplink)

De reden waarom de troepen nog steeds niet terug komen, is omdat zij veel geld doneren aan de campagnes van Ron Paul. Kortom: De troepen willen vrijheid en hun republiek verdedigen. De Obama administratie wil dat beslist niet, net als de voorgaande administraties waaronder Bush en Clinton. Wel krijgen de overheden nóg meer macht. Er zijn zelfs buitenlandse troepen (van de Verenigde Nazi’s) gestationeerd in de Verenigde Staten om de vernietigingskampen volledig te bemannen. Bekijk de video van Cindy Sheehan te gast in de The Alex Jones Show en meer video’s.
Update: Voor wie het nog niet wist: Saddam en Bin Laden waren beide CIA medewerkers.
Update: Uw stemmen zijn welkom op NUjij.nl. (“Argumenten” op NUjij: Het woord “administratie” had zogenaamd “beleid” of “regering” moeten zijn. Irrelevant, semantische drogredenering. En: “Sheehan’s dood was z’n eigen schuld.” Yeah, right.)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s