Nederlander

Milieufascisten in Bonn

Posted in Nieuws, Politiek by Dutch Freedom on juni 1, 2009

De Telegraaf: Onderhandelingen klimaatverandering in nieuwe fase.
BONN – De onderhandelingen over een nieuwe klimaatverdrag kunnen echt gaan beginnen. Maandag ligt in Bonn voor het eerst een tekst op tafel waarover de afgevaardigden van bijna tweehonderd landen het eens moeten worden voor de klimaattop in december in Kopenhagen.

Na decennia lange indoctrinatie en propaganda is het bijna zover: Wereldheerschappij! De milieubeweging is gekaapt door het grote geld, de internationale bankiers. Wie protesteert daar nou tegen? Bijvoorbeeld mensen die hun land terug willen van de Verenigde Nazi’s. Kijk de documentaire Global Warming or Global Governance? op Google Video. Preview na de break. Global Warming is een hoax. Het onderwerp wordt ook behandeld in de documentaire The Obama Deception van Alex Jones. Zelfs het links versus rechts paradigma is vals. Het gaat namelijk om vrijheid versus tirannie. Al Gore is een leugenaar.
Update: Op eKudos gezet.

Advertenties

Eén reactie

Subscribe to comments with RSS.

 1. Dude said, on juni 3, 2009 at 0:09

  Beste Geenstaat,

  Normaal gesproken ben ik niet zo van het reacties geven maar hier moet ik toch een beetje tegengas op gaan geven. Want wat ik alleen al uit de preview opmaak is de grootste onzin en heb daarom ook absoluut geen zin om een documentaire te gaan kijken die hier anderhalf uur over doorjengelt.

  -edit: Tegengas? Laat dat maar aan mij over. Het beleid wordt van te voren opgesteld door de Bilderberg groep. Zij geven TOTAAL NIETS om het milieu en de natuur, want zij zijn de grootste vervuilers! Ze willen alleen maar macht. Het is een uitstekende documentaire en er zijn er nog meer. Je moet ze gezien hebben voordat je kan oordelen.-

  Ik zal als eerste toegeven dat de mens niet als enige verantwoordelijk is voor klimaatveranderingen, er zijn teveel factoren die het leven op deze planeet beinvloeden. Wat echter wel zo is dat de mens schrikbarend grote invloed begint uit te oefenen op het milieu. En dan heb ik het niet alleen over klimaatverandering. Denk maar aan ontbossing, drooglegging van complete meren (bijvoorbeeld de aural zee) etc.

  -edit: Al mijn hele leven geef ik ontzettend veel op de natuur en het milieu. D.m.v. propaganda en indoctrinatie met leugens wordt mijn passie uitgebuit door een handje vol mensen die macht willen. Als je Bilderberg niet gehoorzaamd, kun je het wel vergeten.

  Om het wel on-topic te houden zal ik het houden bij global warming.

  In de preview zie je, hoe kan het ook anders, Al Gore een paar keer aan het woord. En zoals de titel doet vermoeden zal er waarschijnlijk nogal wat pogingen worden gedaan om hem onder uit te halen. Nu ben ik ook van mening dat zijn documentaire iets overdreven is en nogal in extremen verteld. Maar als je achter de bedoeling van de makers kijkt (een wake-up call zijn) is dit goed gelukt. De boodschap is nu de hele wereld over gegaan en veel mensen zijn al een stuk bewuster dat als zij wat doen dit invloed heeft op hun omgeving. Als Gore het verhaal genuanceerder had verteld, wat wel een stuk realistischer zou zijn, zou niemand er aandacht aan hebben besteed.

  -edit: De titel van de film is “Global Warming or Global Governance”. Van “An Inconvenient Truth” klopt geen drol. Het enige wat juist is, is de kikker in de pot water die langzaam opwarmt en niets doet. Martial law wordt langzaam opgevoerd bijvoorbeeld.-

  Maar om nou te gaan zeggen dat de global warming vanwege het aandikken van zijn verhaal een hoax is, is een beetje naief. Iedereen kan toch wel bedenken dat als we miljoenen tonnen uitlaatgassen de lucht in braken dat er vanzelf wat verkeerd gaat. Al is het niet dat we verdrinken omdat de zeespiegel stijgt dan vergassen we onszelf wel een keertje. Er zijn al genoeg steden (kijk in china,.. japan) waar je niet normaal over straat kunt vanwege de uitlaatgassen die er hangen. Het is ook van de zotte dat china maar eens met de olympische spelen bedacht heeft wat fabrieken op stop te zetten, omdat anders door de rook het stadion niet te zien is. Simpel gezegd, zonder dat de rook effect heeft op het klimaat heeft het effect op ons leven. Misschien nu nog niet maar als het zo door gaat hier ook.

  -edit: Uit onafhankelijke metingen blijkt dat de aarde al ruim tien jaar niet meer opwarmt. CO2 is een gevolg van de opwarming, geen oorzaak. Je bent gehersenspoeld! Word wakker! Roet is een ramp. Roet is iets anders dan CO2. Je betoog is dus misleidend!-

  Nou heb ik echt geen behoefte om met ingewikkelde grafiekjes te laten zien dat we onze leefomgeving verneuken. Een klein beetje inbeeldingsvermogen moet je kunnen doen beseffen dat we wel een beetje verantwoordelijk met deze planeet mogen omgaan.

  Waar ik me nog het meest over verbaas echter is dat je in een propaganda verhaal gelooft die duidelijk door de olie-industrie in werking is gezet. Om het even voor je duidelijk te maken (naar de laatste paar zinnen in de preview:

  -edit: De olie-industrie zit vuistdiep in de global warming propaganda!-

  Meer koolstofdioxide is alleen maar goed want planten groeien beter.
  Iedereen die weet dat dit niet klopt. In ieder geval, iedereen die biologie heeft gevolgd. Planten hebben meer nodig om te groen dan alleen CO2. Zonlicht en water bevoorbeeld. En dat zal er in ongeveer dezelfde mate toch wel blijven. Dan kan er wel meer CO2 beschikbaar zijn alleen meer zonlicht komt er echt niet bij, vooral niet als er nogal wat rookwolken voor hangen die het blokeren. Op een kleine schaal kan het misschien invloed hebben. Maar daar stoten we al veels te veel CO2 voor uit.

  Waarom neemt de docu dan deze stelling? Simpel. Voor meer CO2 heb je meer brandstof, dus oa olie nodig. Dus,.. Meer geld voor de olie industrie.

  -edit: Dat is jouw theorie! In werkelijkheid zit de olie-industrie achter global warming propaganda. De olie industrie is eigendom van Bilderberg. Door de global warming propaganda kunnen ze de prijs aan de pomp hoog houden. Resultaat: Meer winst!-

  En het gaat triljoenen kosten,.. En miljoenen banen gaan daardoor verloren? Amerika’s soveraniteit is weg? Grondrechten geschonden?
  Dat is echt zo’n leus waarmee je de doorsnee amerikaan wil overhalen om tegen te zijn. Wat een nep patriotisme.
  De enige wie echt geld kwijt gaan raken zijn de oliemaatschapijen. Want als mensen op duurzame energie overgaan hebben hun geen werk meer. Logisch ook dat ze veel aandacht geven aan het tweedracht zaaien over dit probleem.

  -edit: Je betoog is waardeloos. Energiemaatschappijen vernieuwen evengoed.-

  Het is zo makkelijk om het af te schuiven op een complottheorie dat de wereld hiermee overheerst gaat worden. Natuurlijk moet je dit probleem globaal aanpakken. Anders heeft het geen zin. Nu is het niet erg als er wat landen niet mee doen (niemand zal er wakker van liggen als belgie eruit ligt,.. ghe ghe ghe) als de grootste vervuilers maar mee doen. Het heeft namelijk zo weinig zin als nederland bijvoorbeeld zich netjes gedraagd, maar duitsland met zijn zware industrie in het ruhr-gebied het alsnog voor elkaar krijgt om ons land in de rook te zetten. Dan hebben we het nog niet eens over de rivieren die bij ons uitmonden. Het klimaat kent geen grenzen dus de aanpak hiervan zou dat ook niet mogen hebben.

  -edit: Complottheorie? Daarnet kwam je zelf met een complottheorie over de olie industrie. Zonder enige onderbouwing! Natuurlijk moet iedereen vervuiling tegen gaan, maar we moeten de Bilderberg groep en hun propaganda ook bestrijden!-

  Het zou Obama sieren als hij Amerika een echte ballen gaf en internationale verdragen zou ondertekenen die echt wereldverbetering willen bewerktstelligen. En niet elke keer afzwaaien vanwegen de zware lobby die het tegenwerkt.

  Zo, ik hoop je een beetje verlicht te hebben, mocht je hier mee moeite hebben, ben ik altijd beschikbaar om verdere tekst en uitleg te hebben.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s