Nederlander

Voelt Koningin Beatrix zich schuldig?

Posted in Nieuws, Politiek by Dutch Freedom on mei 10, 2009

Voelt Koningin Beatrix zich schuldig aan de zelfmoordaanslag op haar familie en de nietsvermoedende omstanders? De dader, Karst Tates, verloor zijn baan en woning. Zoals sommigen al weten, is Koningin Beatrix lid van de Bilderberg groep, een geheim genootschap, gevestigd in Leiden, dat elk jaar een conferentie organiseert voor en door ’s werelds machtigste mensen. Bilderberg heeft zichzelf sinds oprichting, de eerste bijeenkomst was in mei 1954, Hotel Bilderberg (bij Arnhem), een halve eeuw uit de door hun gecontroleerde corporate media weten te houden. Door de opkomst van onafhankelijke media moesten de corporatieve media wel een beetje toegeven om de schijn op te houden. Oprichters waren: Het Vaticaan (Jezuïeten), voormalig nazi, machtswellusteling Prins Bernhard, en de CIA zorgde voor de fondsen d.m.v. nazi-goud, drugs en wapenhandel. Bilderberg is o.a. het brein achter het totalitaire regime de Europese Unie (incl. de euro), het terreurnetwerk van de NAVO (Gladio) en de wereldheerschappij de Verenigde Naties en de Wereld Bank. De kunstmatige financiële crisis was ook al heel lang gepland, wat ons terugbrengt bij de dader van de aanslag op Koninginnedag, Karst Tates, die zijn baan en woning verloor, omdat iedereen afhankelijk is van geld. Beatrix is dus medeverantwoordelijk voor de dood van de nietsvermoedende omstanders. De corporate media vinden echter dat het volk de monarchie moet steunen. Alles dat nu ook maar een beetje republikeins ruikt, “U vindt Beatrix haar aluhoedje niet leuk?”, wordt op de terroristenlijst gezet, die tijdens een staat van beleg een dodenlijst wordt. Verlicht despotisme bestaat niet. Headlines na de break.
Update: Zou bankster-sletje Máxima net zo’n inlichtingen-freak worden als haar schoonmoeder? Máxima werkte voor een aantal banken en promoot de drieletterige gang het IMF (onderdeel van de VN) en de Wereld Bank. VOC-daalder (dollar) -mentaliteit noemen we dat maar.
Update: De Telegraaf meldt dat Obama en Beatrix elkaar nog niet hebben ontmoet. Dat klopt niet. Ze ontmoetten elkaar tijdens Bilderberg 2008. Zoals altijd is Beatrix ook dit jaar aanwezig. De Bilderbergconferentie wordt deze week gehouden in Athene, Griekenland. Andere beruchte Bilderbergers zijn: David Rockefeller, CIA directeur G. H. W. Bush (zoon van nazi-financier Prescott Bush), CIA agenten Bill en Hillary Clinton, John Edwards, Henry Kissinger, Steve Jobs, Maxime Verhagen, Jan-Pieter Balkenende, Kroonprins Willem-Alexander, Koning van Spanje Juan Carlos I, Tony Blair, Eric Schmidt (CEO Google), Neelie Kroes, Maurice Lippens (Fortis), Mat Herben (vrijmetselaar), Baron Edmond de Rothschild, Dick Cheney, Donald Rumsfeld, Paul Wolfowitz, etc..
Update: De NOS dikt het applaus nog wat aan.
Update: Op NUjij.nl, eKudos.nl en ZapLog.nl gezet.
Bronnen: Wikileaks.org, We Are Change Holland, The Obama Deception.
Update: De een noemt het een complottheorie, de ander beweert dat het “nooit geheim was”. De oppositie lijdt aan cognitieve dissonantie, maar wat wil je, na zoveel vaccinaties. Monarchie = Stockholmsyndroom.
Update: Beatrix is ook lid van het Comité van 300 dat bijeenkomt met de Olympische spelen als dekmantel. Op de bijeenkomsten worden mensen ritueel vermoord. Dus voelt Beatrix zich schuldig? Nee, absoluut niet. Ze is vooral, en terecht, doodsbang.
Update: Karst T. vond de Oranjes “useless feeders”.
Update: Lees ook Live verslag van Bilderberg 2009!
Update: Lees ook Bilderberg James Bond 007 style!

Karst wilde WRAAK, Ik ben geen moordenaar ik leef, Karst T. leefde teruggetrokken, Karst T. overleden aan hersenletsel, Zag Karst T. Taxi Driver,
Karst T. wil meer dan rectificatie, Verkeerde Karst wil meer dan rectificatie, AD plaatst verkeerde Karst, Apeldoorn op YouTube, Karst T. was een stille man, Ook AD plaatst verkeerde Karst, Dader Apeldoorn overleden, Verklaring koningin Beatrix, Niemand keek, Aanpassingen 4 en 5 mei, Twee doden en 12 gewonden, Vier doden en dertien gewonden, Nu al vijf doden, Koningin op ziekenbezoek, Koninklijk huis naar Apeldoorn, Vrouw nog in kritieke toestand, Koninklijke familie erg ontdaan, Prinselijk paar bezoekt rouwenden, Nog 6 slachtoffers in ziekenhuis, Herdenking moet afsluiting zijn, Verzekeraar beschouwt aanrijding als ongeval, Kinderen herdenken aanslag, Sympathie voor Beatrix groeit na aanslag.

Advertenties

4 Reacties

Subscribe to comments with RSS.

 1. Remo Prete said, on juni 10, 2009 at 16:34

  The World as we know it will come to an end.
  Check Obama Deception out on youtube!

  -edit: Comment gewoon in Nederlands aub. En link naar bv. wacholland.org ipv wearegoingtodie.com, want die site bestaat niet.-

 2. Aart Liberty said, on juli 11, 2010 at 14:37

  Er zitten toch wat onjuistheden in dit artikel. Prins Bernhard was geen pedofiel, maar had uiteraard wel her en der wat vrouwen om zich mee te vermaken. Voorts is de Bilderberg Groep niet gevestigd in Leiden, maar heeft daar een kantoor. En of Beatrix het brein is achter de Europese Unie, het Gladio netwerk en de Wereldheerschappij De Verenigde Naties en de Wereldbank zou ik graag onderbouwd willen zien met linken, heb daar mijn twijfels over.

  -edit: Dat hij pedofiel zou zijn, komt van Peter R. de Vries. Stichting Bilderberg Meetings staat op een adres in Leiden.-

 3. Bonusje said, on november 25, 2010 at 2:44

  Sorry Aart,prins bernard was een Kinder Misbruiker van extreem gewelddadige soort.
  Die deed aan de molestatieparties van de jokkies , joodse tokkies, mee.
  Die wás net als Velen volledig in hun ban en onderdanige dienaar,als een soort renfield.
  Daar was Ik Helaas bij als Kind,die heeft mij nog de grebbeberg af gelazerd.
  En Beatrix had weinig in te brengen ,net als meeste Koningen en Koninginnen Ook, de jokkies hebben altijd al de dienst uit gemaakt.Ik denk dus niet dat een Vrouwtje het grote brein achter een Wereld wijd israel dienend mafianetwerk is.

 4. […] eerst jaren lang verzwegen geheime groepering, waar onder andere EU-president Herman van Rompuy, Koningin Beatrix, Obama en Balkenende in nestelen, van plan zijn de bevolking drastisch uit te dunnen? Zijn de […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s