Nederlander

Kindermisbruik door priesters

Posted in Nieuws, Politiek by Dutch Freedom on april 9, 2009

De Pers: ‘Grootschalig misbruik priesters’
Priesters in Ierland hebben tussen 1975 en 2004 waarschijnlijk duizenden kinderen seksueel misbruikt. Dat heeft de aartsbisschop van Dublin donderdag gezegd. Lees verder op de site van De Pers, lees ook de artikelen aan de linkerkolom.

Het is alleen door protest van goede Christenen, zoals Michael Murnagh dat het Vaticaan nu eindelijk iets doet. Eigenlijk zou het Vaticaan zelf ook vervolgd moeten worden. En het is niet alleen in Ierland. Het is eigenlijk overal. Sommige getuigen spreken zelfs over satanische rituelen en misbruik door zeer machtige personen, bijvoorbeeld uit de politiek, koningshuizen en het militair-industrieel complex. Oprah Winfrey besteedde er lang geleden aandacht aan in haar praatprogramma op televisie.

Update: Een link naar hier staat nu op eKudos.nl Even stemmen dus.
Gerelateerde items:
Overheid promoot kinderseks, Vaticaan beklaagt zich over onvruchtbaarheid, Prostitutie 21 plus.

Advertenties

2 Reacties

Subscribe to comments with RSS.

 1. Geronimo said, on juni 25, 2009 at 0:32

  Het eigenlijke stukje bevat 7 regels. Achter dit stukje gaat een wereld van misbruik schuil, en van voor 1975 nog veel meer. De meeste sites vestigen al langere tijd, min of meer dagelijks, de aandacht op 1 horror vol persoon. Hoewel het bij Justitie inderdaad niet zo lekker gaat, Nederland het meest onderdrukte land van Europa is en deze S.G van Justitie niet geheel van smetten vrij, kun je hem dit misbruik in het bredere verband niet persoonlijk aanrekenen. Gelet op wat alleen al over deze man is geschreven, is het verwonderlijk te noemen dat je de hoofd oorzaken van dat bredere verband, in 7 regels kunt melden. Nederland is net als de VS een door het Vaticaan gedomineerd land, en in de VS heeft een nog veel omvangrijker misbruik plaatsgevonden. Dat hier nooit over wordt geschreven heeft te maken met de pers die in handen is van door de overheid gecontroleerde organisaties. Er zijn betrekkelijk weinig sites die dit onderwerp aanroeren deels door actief downplayen door de milities van het Vaticaan en hun invloed op de MSM. De site die nu het actiefst is met alle aandacht te vestigen op deze “horrorvolle” persoon, maakt gebruik van een Telegraaf perskaart die regelmatig buiten beeld werd gecontroleerd en geretourneerd en een reporter die afkomstig is van SBS6 en te gast bij Peter R de Vries. Meer MSM is bijna niet mogelijk in Nederland maar ze zweren hier geen deel van uit te maken. Nou wil het “toeval” dat de voormalige SBS6 reporter een site heeft over de moord op Kennedy. Het merendeel lijkt me ook terug te vinden op biblioteca pleyades. De strekking daar is echter dat het Vaticaan die opdracht heeft laten uitvoeren. Nou had ik de volgende link al eens op een blog geplaatst, de reacties waren verbazingwekkend.
  http://www.infowars.com/the-new-world-order-wants-the-new-world-order-to-fail-order-out-of-attacking-the-new-world-order/

 2. Torsten Pieper said, on juni 15, 2010 at 23:19

  Hmmm, inmiddels hebben wereldwijd vele duizenden mensen aangegeven misbruikt te zijn door katholieke priesters.
  Alleen hoeveel priesters zijn er inmiddels al vervolgd en veroordeeld voor hun vermeende daden?

  Één? Twee?

  Het misbruikverhaal van de priesters doet mij sterk denken aan de massahysterie destijds omtrent de clowns van Oude Pekela.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s