Nederlander

GeenStijl maakt subliminale reclame voor PowNed

Posted in Nieuws, Politiek by Dutch Freedom on maart 19, 2009

GeenStijl heeft een subliminaal reclame bericht gemaakt en deze gepubliceerd op de voorpagina van GeenStijl.nl. Het betreft een visueel bombardement van expliciet seksueel getinte beelden van blote vrouwen, en een vrouw die op het punt staat om vermoord te worden door een psychopaat. Dat vinden ze blijkbaar erg leuk bij GeenStijl. Dus als er vrouwen en kinderen verkracht en vermoord worden, lachen ze zich helemaal een ongeluk? En dan te bedenken dat Defensie adverteert bij GeenStijl. Ze moeten wel criminelen rekruteren, anders is er niemand om de black-ops van de MIVD uit te voeren, want fatsoenlijke burgers voelen er niets voor om economiën en democratiën kapot te maken, en te vervangen door fundamentalisten, wat de CIA heeft gedaan in o.a. Iran, wat de eerste democratie van het Midden-Oosten was. Subliminale reclame is in strijd met de wet, (Reclame Code artikel 11.2: “Het gebruik van subliminale technieken is verboden.”) maar de wet overtreden vinden zij leuk, ze komen er dagelijks mee weg, en levert bovendien veel publiciteit op, bijvoorbeeld door hun eigenaar De Telegraaf. Het is dus eigenlijk terreur (terrorisme) voor het verkrijgen van geld en macht, in dit geval bij de Publieke Omroep via PowNed. Een klacht bij de Reclame Code Commissie is geen optie, want het eerste wat zij doen, is al je persoonsgegevens doorgeven aan GeenStijl, die het vervolgens op hun voorpagina zetten, waarop jij de rest van je leven belaagd wordt. Aangifte bij de politie is ook geen optie, want zij worden gecontroleerd door de AIVD. Zo ziet de subliminale animatie er uit:


Adres: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2009/03/bomned.html
Over de animatie verschijnt naast de muisaanwijzer de tekst: “gewoon relaxen, naar dees pica kijken en doen wat als EERSTE in je op komt”.
De animatie bestaat uit acht beelden:
Subliminale reclame voor PowNed bij GeenStijl

Dus vervang GeenStijl in uw favorieten met GeenStaat.BlogSpot.com.
Update: Deze eerste GeenStijllers hebben deze posting al ontdekt. Mutsaerts volgt GeenStaat op Twitter. En deze bevestiging in de vorm van een comment via een proxy (kwam niet verder dan de spam-filter):

Pierre – geenstijl.nl – pierre@gmail.com – 66.90.103.130 – Submitted on 2009/03/19 at 12:28pm
Oeh dikke boehoe. Ga lekker in een hoekje zitten huilen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s