Nederlander

Angst voor tandarts gegrond

Posted in Nieuws, Politiek by Dutch Freedom on maart 9, 2009

De Telegraaf: ‘Kwart Nederlanders bang voor tandarts’.

AMSTERDAM – Ongeveer een kwart van de Nederlanders is bang voor de tandarts. Dat blijkt uit onderzoek van het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) onder tweeduizend mensen.

De angst voor tandartsen is volkomen gegrond. Tandartsen verdienen namelijk veel geld en dat smaakt naar meer en boren gerust uw hele gebit overhoop. Terwijl beginnende gaatjes met de juiste verzorging vanzelf genezen. En wist u dat amalgaam-vullingen kwik bevatten en deze ook uitlekken? De vullingen die licht van kleur zijn bevatten bisfenol A, een zeer schadelijke stof die zelfs het hormoonstelsel aantast, en lekken deze ook uit. Er is nog een derde type vulling: Deze bevat Fluoride en lekt het ook uit. Fluoride is giftiger dan lood, en bijna zo giftig als arsenicum. In de Sovjet-Unie en Nazi-Duitsland werd het toegevoegd aan het drinkwater in concentratiekampen om de gevangenen onderdaniger te maken. Tegenwoordig wordt het toegevoegd aan het drinkwater in landen over de hele wereld. Drinkwater in Utrecht (dat is Bar-le-duc) bevat van nature fluoride. Fluoride veroorzaakt heel veel schade, een duidelijk voorbeeld hiervan is Fluorose. Poets uw tanden dan ook niet met Fluoride, het is rattengif. Wist u dat er soms Fluoride aan keukenzout wordt toegevoegd? En wat dacht u van de Fluortabletten die uw kinderen toegediend hebben gekregen? Dat bleek ook alleen maar schadelijk (voornamelijk voor de hersenen). Antidepressiva bevatten vaak fluoride, maar helpen niet tegen gaatjes. Wel veroorzaken ze zelfmoord. Strontiumchloride tandpasta is een alternatief voor Fluoride tandpasta, maar Solay Smile en Tea Tree tandpasta* zijn betere alternatieven. Tandsteen is goed te voorkomen, maar ook te genezen… Daarvoor zult u echter wel gewoon naar uw tandarts moeten gaan.
Update: Natrium-Fluoride veroorzaakt ook botkanker en mondkanker.
Update: En wat dacht u van de röntgenstraling? Vaak nutteloos, dus vooral schadelijk en peperduur, want het wordt niet vergoed.

Update: Dit staat inmiddels ook op ZapLog, eKudos en NUjij. Stemmen iedereen! Check ook: Vaccins zijn biologische wapens.
Update: Wellicht ook een optie: GEEN TANDPASTA!
Update: * Tea Tree tandpasta bevat plantaardig oestrogeen. Niet gebruiken dus.

Advertenties

3 Reacties

Subscribe to comments with RSS.

 1. Geertje said, on maart 11, 2009 at 23:34

  Ik ben niet bang voor de tandarts, maar als de dood!
  Moet wel eerlijk bekennen, dat sinds bijna al mijn amalgaan vullingen eruit zijn, ik me een stuk beter voel.
  Hoop dat deze witte vullingen toch uiteindelijk minder schadelijk zijn dan de amalgaan.
  Fluor; ik ontkom er nauwelijks aan; mijn kinderen lusten alleen maar tandpasta’s met deze stof.
  Verder vermijd ik alles waar fluor in zit.

  -edit: Ik hoop ook dat bisfenol A minder erg is dan kwik. Eigenlijk moeten er gewoon schone vullingen komen, want dat kan best. En eerlijkheid over “gaatjes”, want die genezen vanzelf (mits goede verzorging). Een gaatje dat genezen is kan een bruin plekje achterlaten, (niet altijd) en is zeker geen reden om dan maar lekker te gaan boren, want dat is dan dus geldklopperij!-

 2. mrdjdevil said, on juni 30, 2009 at 13:28

  “Drinkwater in Utrecht (dat is Bar-le-duc) bevat van nature fluoride.”

  Naar mijn weten bevat elk drinkwater van nature een kleine hoeveelheid fluoride, omdat het grondwater ook fluoride bevat. Er wordt volgens http://www.kraanwater.nu geen fluoride toegevoegd naast de natuurlijke hoeveelheid die er in zit. Als dit niet klopt hoor ik graag waarom niet! Goed artikel :)

  -edit: Dat klopt.-

 3. martijn said, on januari 10, 2011 at 10:49

  Het artikel noemt een aantal problemen op, zonder echte oplossingen te benoemen.
  Door het artikel zou je bijna niet meer naar de tandarts willen gaan. Maar dat kan nooit het alternatief zijn.
  Persoonlijk ben ik van mening dat voorkomen beter is dan genezen. Dat motto draagt de groep tandartsen van http://mijntandarts.nl ook!
  Zij zien meer in preventie dan in nazorg.

  -edit: Preventie als oplossing spreekt voor zich. Goede verzorging, voeding met mineralen, vitamines, chelatie, etc..-


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s