Nederlander

Vingerafdrukken in paspoort worden verplicht

Posted in Nieuws, Politiek by Dutch Freedom on januari 15, 2009

Volkskrant via ANP: STRAATSBURG – Nieuwe Europese paspoorten en identiteitkaarten moeten voortaan voorzien zijn van twee vingerafdrukken van de eigenaar. (Bericht staat ook op Telegraaf.nl, NU.nl, NRC.nl, enz.)

U leest het goed. Naast biometrische gegevens van uw gelaat (pasfoto) worden binnenkort uw vingerafdrukken opgeslagen in de op afstand uitleesbare RFID-chip in uw wettelijk verplichte ID-kaart of paspoort. Bezwaar maken is er niet bij. Het is namelijk al door het ceremoniële parlement geloodst van de totalitaire autoritaire dictatuur genaamd “Europese Unie”. Gelukkig is Turkije nog geen lid van de E.U., dus we kunnen nog vluchten, onder het motto: Liever Turks dan Paaps!

GroenLinks-Europarlementariër Kathalijne Buitenweg verzet zich tegen het Nederlandse plan om de vingerafdrukken centraal op te slaan in een databank.

En ook dat leest u goed. Elke Nederlander is verdacht! Ik vermoed dat inlichtingendiensten sowieso toegang krijgen tot die informatie.

De overheid gaat te ver. De volksopstand van 2008 zal heviger worden in 2009. Burgerlijke ongehoorzaamheid is de enige optie.
In de Tweede Wereldoorlog werden de Joden afgevoerd. Nu verdwijnen we allemaal in kampen. (Zie: The Dutch Patriot.)

De chip moet er uit. Databases vernietigen. De kroon moet van het wapen. Het motto kan ook weg. “Europese Unie” schrappen. “Koninkrijk der Nederlanden” vervangen met “Republiek der Nederlanden”. En vlug een beetje!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s