Nederlander

Zionisme is antisemitisme

Posted in Nieuws, Politiek by Dutch Freedom on oktober 29, 2008

Lees vooral ook Zionisme is antisemitisme deel 2 en Zionist bedreigt GeenStaat.

Arrestaties om ’nepzieken’ Israëlisch leger
JERUZALEM – De Israëlische militaire politie heeft vijf Palestijnse artsen en drie verpleegsters gearresteerd die in Israël leven en werken. Zij worden verdacht van een handeltje in valse ziekverklaringen voor Israëlische militairen. Lees verder op Telegraaf.nl

Zionisme is antisemitisme. Even geen zin om kampbeul te zijn? Even geen zin in bloedvergieten? Dan heb je pech in Israël. Ben je tegen zionisme, dan wordt je opgepakt en afgevoerd. Vóór de Tweede Wereldoorlog wilden de Joden niet naar Israël en ook vandaag de dag is menig Jood tegen zionisme, zie: JewsAgainstZionism.org, NKUSA.org, JewsAgainstZionism.com, JewsNotZionists.org. Hitler was dus een zionist en is ook door zionisten in het zadel geholpen. Zionisme is nazisme. Na de oorlog werkten Nazi’s voor de Israëlische geheime dienst, de Mossad. Israël is een concentratiekamp. Joden worden geherd als schapen, net als Christenen, Moslims, Hindoes, Boeddhisten, atheïsten enzovoort.

Update: Arabieren zijn ook semieten. Zionisme is anti-Christelijk, anti-Geloof, tenzij het uitgebuit kan worden.
Update: Nazi Walter Rauff werkte voor de Mossad.
Update: Zionisme is een vorm van nationaal-socialisme.
Update: De vader van Rahm Emanuel werkte voor de Nazi’s en later voor de Mossad.
Update: Zionisten werden gesteund door de GeStaPo.
Update: Zionisten steunden ook Benito Mussolini.
Update: Bankier Warburg gaf Adolf Hitler in 1929 geld voor zijn campagne.
Update: Nazi’s werden middels Operation Paperclip door de CIA naar de V.S. gehaald.
Update: Prescott Bush financierde Hitler. De Bush familie teert nog steeds op nazi-goud.
Update: Van 1933 tot 1939 verhuisden 60 duizend Joden van Duitsland naar Palestina, onder een overeenkomst tussen de overheid en zionisten.
Update: De Telegraaf was in de oorlog voor Hitler. Tegenwoordig zijn ze voor Israël.
Update: Hamas is een creatie van de Mossad.
Update: Fundamentalisme in Iran en Afghanistan is het werk van de CIA.
Begrijp goed dat Zionisten er geen moeite mee hebben om een atoombom op Israël te gooien.

Voor de duidelijkheid: Ik steun elk volk, geloof, en ieder mens recht op leven in vrede en vrijheid.

Advertenties

11 Reacties

Subscribe to comments with RSS.

 1. barbara wertwijn-keilson said, on november 2, 2008 at 23:10

  Degene die dit artikel heeft geschreven heeft dunkt mij een dermate laagontwikkeld informatie niveau wat joden betreft dat het de Telegraaf niet siert dit te publiceren. Daar de Telegraaf dit artikel echter wel gepubliceerd heeft, doet mij vermoeden, dat ook de redactie van de Telegraaf geen weet heeft hoe geschiedenis fouten te vermijden. Nog even en de Telegraaf is ‘Der Stúrmer’ gelijk.

 2. GeenStaat said, on november 3, 2008 at 12:08

  @ barbara: Ik ben het ook niet eens met het artikel van De Telegraaf. Er staat dat Israel een Joodse staat is, terwijl dat niet zo is. Ook beweert De Telegraaf vaak dat Iran Israel wil aanvallen, terwijl de waarheid precies andersom is. Israël heeft in het geheim nucleaire wapens. Iran heeft geen nucleaire wapens.

  Voor de volledigheid, de volgende reactie van Israel & Palestijnen Nieuws Blog:

  Het verband met het Telegraaf artikel ontgaat me, net als de logica, maar omdat de beste man naar de Telegraaf linkt stond zijn blog daar ook gelinkt. Het is moeilijk voorstelbaar dat mensen zulke verwrongen ideeën over Israel en zionisme hebben

  Het onderwerp ligt in het verlengde van het artikel. De link is van Twingly. Zionisme is een dekmantel voor de geopolitieke agenda van een kleine groep mensen.

  Ik hoef toch ook niet uit te leggen dat er echt gaskamers waren en niet slechts werkkampen?

  Nee, dat is een feit. Lijkt me nogal vreemd om dat te ontkennen.

  Het Kazarenverhaal is natuurlijk onzin

  Dat klopt ook wel, feit blijft dat de meeste Joden nauwelijks semitisch zijn. Joden die wel een tint hebben worden vaak gediscrimineerd door de blanke Joden. Of zelfs vermoord zoals de Sephardim kinderen, zie Endgame (film van Alex Jones).

  (en wordt overigens ook tegengesproken op de website die erbij gelinkt staat!), maar ik kom het verdomd vaak tegen, net als al die complottheorieën over de aanslagen op de Twin Towers,

  De waarheid over de aanslagen van 11 september 2001 wordt geheim gehouden. Dat is een feit.

  de macht van de Joden in de financiële wereld

  Dat is onzin, ondanks dat er vast wel joden zijn in de financiële wereld.

  en de oppermachtige zionistische lobby die achter de schermen aan de touwtjes zou trekken.

  Dat zou dan AIPAC zijn.

  Ik maak mij zorgen, en ik hoop u ook.

  Ik maak mij ook zorgen.

  “The Zionists brought us to the Holocaust. It is well known that it was possible to redeem Jews from the Nazis with money, and save many hundreds of thousands of Jews in Hungary . . .
  THE ZIONIST LEADERS WHO NOW SIT IN GOVERNMENT PREVENTED IT!”
  – Rabbi Shlomo Zalman Ehrenreich (circa 1954)

  Lees ook JewsAgainstZionism.com, NKUSA.Org, JewsAgainstZionism.org, JewsNotZionists.org.

  Zionisten Ratna Pelle en Wouter Brassé wimpelen dit af als zijnde “onzin”, terwijl het feiten zijn. Mensen worden zo ernstig misleid en geïndoctrineerd dat de waarheid te confronterend is. Mensen die de waarheid vertellen, worden vervolgens zwart gemaakt en aangevallen.

  “In a world of universal deceit, telling the truth is a revolutionary act.” – George Orwell, “1984”.

 3. Herzl said, on april 7, 2009 at 22:22

  Ja Barbara, en jij bent gebrainwashed, dat zeggen wij toch ook niet ?

 4. Herzl said, on april 7, 2009 at 22:24

  ow en Barabara, als je het niet geloofd, ga dan naar tegenlicht en type daar in ‘israel lobby” of ” aipac” en kijk die documentaire……

 5. Geronimo said, on juni 22, 2009 at 23:48

  Khazar joods erfgoed is typisch een militante vorm van, namelijk Zionisme. De wijze waarop de staat Israel werd gesticht is typisch voor deze cultuur. De staat Khazaria, ooit “Koninkrijk der Joden” genoemd, was een parasiet, levend van de opbrengst van overwonnen volken die onder de druk van Byzantium en de Moslims, de joodse religie aannam, en na de teloorgang van het Khazaarse rijk, daarachter schuilging en door de eeuwen kon overleven. Analoog hieraan, de staat Israel is voor haar overleving afhankelijk van de oneindige stroom financiele hulp van buiten. De Russische heersers van vandaag, zijn op zeer hun hoede voor hun 1000 jarige vijanden, de Bolsheviks en de Zionisten, de aaartsvijanden van Christenen en Joden. En die oorlog wordt nu gevoerd. Het slagveld heet de VS, het Midden Oosten en Europa.
  Toen op op de ochtend van 19 augustus 1979 Rabbi Joel Teitelbaum in New York stierf stonden er diezelfde avond 100.000 joden bij zijn begrafenis. “He was the undisputed leader of all jews everywhere who had not been infected by Zionism”
  He called the Zionist state “a work of Satan, a sacrilege, and a blasphemy”.
  Een zionist is dus een anti-semiet.

 6. Torsten Pieper said, on juni 15, 2010 at 23:47

  Onderstaande “open brief” van Rabbi Meir Kahane uit Israël aan de wereld dateert uit de jaren 90 van de vorige eeuw, maar ik plaats hem toch maar weer even.
  Opdat hij niet vergeten wordt.

  ‘Beste wereld,

  Ik heb begrepen dat jullie boos op ons hier in Israël zijn. Het schijnt dat jullie héél boos zijn, zelfs woedend. Het lijkt er trouwens op dat jullie iedere paar jaar boos op ons worden. Vandaag is het Gaza* en de ‘wrede onderdrukking van de Palestijnen’, gisteren was het Libanon * en daarvoor kwam het door het bombardement van de kernreactor in Irak, de Yom Kippur oorlog, de Sinaï-campagne. Het lijkt er dus op dat Joden die overwinnen en daardoor blijven leven, jullie buitengewoon kwaad maken.

  Maar beste wereld, lang voordat Israël bestond, waren jullie al boos op ons Joden. De Duitsers die Hitler kozen werden boos op ons, en de Oostenrijkers die zijn intocht in Wenen toejuichden, werden ook boos op ons. We maakten een hele rij Slavische landen boos: Slovaken, Litouwers, Oekrainers, Russen, Hongaren, Roemenen. Ja, we hebben een lange geschiedenis achter de rug met de boosheid van de wereld.

  We maakten de Kozakken boos, die tienduizenden van ons vermoordden in 1648 en 1649. We maakten de kruisvaarders boos die tijdens hun bevrijding van het ‘heilige land’ zó boos op Joden waren, dat ze ontelbaren van ons afslachtten.

  Eeuwenlang maakten we de Rooms Katholieke kerk boos, die zijn best deed om ons door middel van inquisities onze plek te wijzen. We maakten ook de aarstvijand van deze kerk, Maarten Luther, boos, die in zijn oproep om de synagoges te verbranden met de Joden daarin, een bewonderenswaardige christelijke oecumenische geest ten toon spreidde.

  Juist omdat wij zo van slag waren omdat wij jullie iedere keer boos maakten, beste wereld, besloten we om jullie bij wijze van spreken te verlaten, en onze eigen Joodse staat op te richten. De reden is dat het samenleven met jullie in de verschillende landen waaruit jullie bestaan, jullie klaarblijkelijk irriteerde, boos en van slag maakte. Wat was er dan beter dan jullie te verlaten en op die manier van jullie te houden, zodat jullie misschien ook van ons zouden kunnen gaan houden?

  Dus besloten wij om naar huis te gaan. Ons thuis, waar we 1900 jaar eerder uit weggedreven waren door de Romeinen, die we klaarblijkelijk ook al boos gemaakt hadden.

  Het lijkt er echter op, beste wereld, dat jullie maar moeilijk tevreden te stellen zijn. Nadat we jullie en jullie pogroms en inquisities en kruistochten en holocaust hadden verlaten en besloten om in ons eigen kleine landje te gaan wonen, bléven jullie nog steeds boos op ons.

  Jullie werden boos omdat we die ‘arme Palestijnen’ zouden onderdrukken. Jullie zijn ontzettend kwaad dat we het land dat we in 1967 veroverden, niet wilden opgeven, want dat was in jullie ogen toch hét obstakel voor ‘vrede’ in het Midden Oosten.

  Moskou is boos, Washington is boos, de radicale moslims zijn boos en ook de vriendelijke Egyptische gematigden zijn boos.

  Maar beste wereld, verplaats je eens in de reactie van een gewone Jood uit Israël. In 1920, 1921 en 1929 bestonden er nog helemaal geen ‘gebieden uit 1967’ om vrede te bewerkstelligen tussen Joden en Arabieren. Er was zelfs nog helemaal geen Joodse Staat waar ook maar iemand boos op kon worden.

  Ondanks dat slachtten diezelfde ‘onderdrukte Palestijnen’ tientallen Joden in Jeruzalem, Jaffah en Hebron af. Op één dag werden er in 1929 67 Joden in Hebron afgeslacht.

  Beste wereld, waarom deden de Arabieren, de Palestijnen, dat in 1929? Zou dat toen al hun boosheid over de Israëlische ‘agressie’ in 1967 geweest kunnen zijn? En waarom werden er 510 Joodse mannen, vrouwen en kinderen door Arabieren afgeslacht tussen 1936 en 1939? Was dat soms ook omdat zij boos waren vanwege ‘1967’?

  En toen jullie, beste wereld, in 1947 het VN-verdelingsplan presenteerden, waarin een Palestijnse staat werd gecreëerd naast een piepklein Israël, en de Arabieren ‘NEE!’ schreeuwden, ons de oorlog verklaarden en 6000 Joden ombrachten, was dat omdat zij toen al boos waren vanwege ‘1967’?

  En trouwens, beste wereld, waarom hebben we jullie boze uitroepen toen níet gehoord? De ‘arme Palestijnen’, die al jaren Joden vermoorden met explosieven en bommen, zijn dezelfde mensen die, toen ze ál het land hadden wat ze nu eisen om hun eigen staat op te richten, probeerden om de Joodse staat in de zee te verdrijven.

  Dezelfde bedriegelijke gezichten, dezelfde haat, dezelfde kreten ‘Slacht de Joden af!’ die nu worden geschreeuwd, waren toen ook al te horen. Dezelfde mensen met dezelfde droom: vernietig Israël.

  Wat hen gisteren niet lukte is vandaag nog steeds de dag hun droom – maar wij zouden hen dan niet mogen ‘onderdrukken’?

  Beste wereld, jullie keken toe gedurende de Holocaust. Jullie keken toe toen in 1947 zeven landen ons de oorlog verklaarden, de oorlog die de Arabische Liga trots vergelijkt met de ‘Mango slachtingen’. Jullie keken toe in 1967, toen Nasser, wild toegejuichd door uitzinnige massa’s in iedere Arabische hoofdstad in de wereld, zwoor de Joden de zee in te drijven.

  En morgen kijken jullie ook gewoon toe, als Israël zich geconfronteerd ziet met de dreiging uitgeroeid te worden.

  Omdat wij weten dat de Arabieren dagelijks van deze uitroeiing dromen, zullen we alles doen wat mogelijk is om in leven te blijven in ONS EIGEN LAND!

  En beste wereld, als jullie daar mee zitten, denk dan eens aan al die keren in het verleden dat jullie ons dwars zaten. In ieder geval, beste wereld, als jullie je storen aan ons, is hier tenminste één Jood in Israël, die dat helemaal NIETS kan schelen.’

  -edit: Ik vind het een waardeloze brief. Een normaal mens had opgeroepen tot vrede, verdraagzaamheid, vrijheid. Niet het voortzetten van het conflict.-

 7. Zonnetje said, on juli 11, 2010 at 14:14

  http://aart-liberty.blogspot.com/2010/07/waar-komt-merendeel-joden-vandaan.html

  Waar de asiatische Mensen eters Van daan komen ?

  Aan Bij Voorbeeld golda meir , maxim verhagen , ruud lubbers , alexander pechthold ,mariette hamer , tang , Kun Je Nog Goed de asiatische afkomst Zien

  Aan rutte , ernst hirsch ballin , donner , rozenthal en dérgelijken , Wat Minder Snel !

  Daarn Naast Worden Op het Moment in Europa Massa Graven Gevonden Van tussen de 3000 en 8000 jaar Oud , Met Mensen Skeletten er in Die Tekenen Van “geslacht en gegeten Zijn” Hebben !

  Nog Wat Documentatie Óver dé Wáre jodenwerken Op Komst

  http://www.ethnopoliticsonline.com/archives/ais/ais%20main.html

  http://aart-liberty.blogspot.com/2010/07/cidi-is-een-fel-anti-islam-organisatie.html
  Tsja Dán Hád Men mao Die Vóór ze Slachtingen kris kras Door China legde

  Terwijl de bolsjewistische joden Ál , Náást hun Deelname Aan de joodse Genocide oorlogen Óp de Europese Bevolkingen Mét WW1 wn WW2 , Eerder Al Een Gigantosaurus Van Een Starvation Genocide en uitroeiings oorlog in China Hadden Gepleegd , Precies Tegelijker Tijd Mét WW2 , Die Alle Cijfers Van de in Wereld oorlog Twee Te Zaam Overledenen in Europa in de Schaduw Stelden…

  Dán

  “”Er is een tekst van de stichting, waarin zij haar schrik tot uitdrukking brengt over de commotie””

  Dát Moét Nátúúrlijk “joodse commotie” Zijn ?
  Dát Zijn de enige kippen Die kakelen namelijk Óp het Wereld media toneel !

  Dat Zijn Immers dé enigen Dié Geluid kúnnen maken Op Deze Planeet …Dé Rést Van de Wereld bevolking Dient Zich Voor Een Woord Òp Schimmige Internethoekjes te Vervoegen , Mét Vrees Voor Het Leven Óm Wat Dáár Bewaard , Bezwaard En Getuigd Wordt !

  Dán Het “schrik” Deel , Ja Die joden kúnnen Behoorlijk de Dagelijkse Schrik àán jagen

  Één Dér Ergste Malen Van Schrik Was Wel Een Geval op Schoolreisje

  Toen tussen de martelingen en Verkrachtingen Dóór , riep Mijn lagere school juffie annie verhagen , familie Van maxim verhagen , wiens familie rijk is geworden aan de Kinder prostituties Waar onder Mij Ook , Mij bij zich , én vroég ……… héel wárm én troostend én Wás Zácht Als een Moeder , én bétrókken Ván ………… “wát hébben ze met Je Gedáán ? “…….

  Nou Dié verrassings aanval Van moederlijk Verraad Maakte Me ZÓ Off Guard Dát Ik ér Gelijk in Tranen úit flapte ” ze Hébben Me verkracht ”

  Tsja Wás een beginnetje Van een Hersenspoelend rollenspel martel onderdeel…

  ……….dé lagere school directeur de heer polak , stond namelijk achter Mij geslopen , pakte Mijn Naakte Zaligheid , Ná het Uit Spreken Van Mijn Ontzetting Hard handig Óp , Terwijl hij schreeuwde ……

  “judas , áls Je Óns Verraadt Gaat de Wereld onder ”
  “we doen hét allemaal voor Jou , we zetten ons leven op het spel voor jou”

  Tér wijl hij Me Naar de Andere Kinderen droeg ..

  “Ik zal Je eens laten zien wát ér gebeurd Áls Je ons Verraadt , dan maken Zé óns Áf ”
  En tegen de Andere Kinderen …”hiér , Jullie moeten Hem een lesje leren over wat er gebeurd als Die ons verraadt”

  Gooide Me Voor Hun Voeten En begon op Me in te trappen , de Kinderen moesten mee doen

  Vervolgens deelde juffie annie verhagen kleine vorkjes uit een klein mandje úit aan de Kinderen , Ze moesten Me , òm Mij Heen Staande , gaan steken óm Mij een lesje te leren
  Èén Der Kinderen , Een Meisje , Riep Me Enkele Malen Toe ” moe Je nie Zeggen anders maken ze Ons af “…Was de enige tekst Die Ze Zich Kon Herinneren in Haar Doodsangst , Terwijl Ze Op Me in Stak Om Haar Leventje !
  Ik Werd Weer Wakker op de Grond , Al waar de heer polak op Mij áf kwam stormen met grote stappen …”sta op , anders schop ik Je dood , ik maak Je af”…

  …Tsja , Óp de Één Óf Ander Manier Stond Ik Al Zónder Herinnering aan het Nét Gebeurde , Voor hij er was …

  Dit Stukje Belevenis Verteld Van Misdaad , Ook Van Een stukje Óver Hoé ze de Slachtoffers , De Kinderen in Dit Geval , Àan een schuldgevoel helpen , Áán Dát Gene Dát Hén Zélf wordt Áán gedáán !
  Dit Soort trucks en praktijken hélpt de joodse congsi Áls een tiet , òm Ònze hulp tégen Òns Zélf Èn Eigen Volk in de meeste omstandigheden ér bij te krijgen !

  Déze trucks plegen ze Óver Al , Mensen , Volken , Groepen , Dé schuld óm eigen joodse daad Áán praten , smeren , doén , indoctrineren , eindeloos herhalen !
  Zo Corrumperen ze Alles en Ieder Een Waar ze Ook komen en gaan , Elk Volk , Elke Man Vrouw én Kind !

  Zó is de Wereld Politiek Nooit Óf Amper dé Zaak Van de Volken Zélf Geweest

  Zó is Door Dit Soort trucks de Wereld Al 65 jaar geen Eens Op de Hoogte Dat de eerste en tweede Wereld Genocide oorlogen , Dóór de joden is bedacht , gepland , georganiseerd en geexecuteerd , Van uit de Overheden en Politiek Van Al Die Volken Zélf !
  Wát Té Dénken Ván Dát de Holocoust Niét Dóor Ons Óf Duitsen Aan de joden is gepleegd , Máár Dóór de joden Òp Én Àán Òns ?

  Èn Dát Óp Ènórm Véél Grótere Scháál !

  Tsja wát Je mét Hersen spoelingen en martelingen Áán Kinderen , én Chronische media indoctrinatie Van de Volken , Alles Wel verbloemen en verbergen kúnt ?

  Dát is Dé Reden Dat Heden ér Nog Zó Weinig Blanken Zijn , én Zó Véél joden , Dié zich Via de moeder voortplanten en Zó Niét Gezien en Geteld Worden Door de Waakhonden Van de Diverse Volken , Want Dat doen ze Óver Ál Bij Elk Volk Èn Elk Ras , plunderen , úit roeien en verdringen !

  Van Dáár Dat er in Nederland Nóg Máár 2,1 Miljoen Autochtone Mensen Van de 5,5 Miljoen Van Na de oorlog Óver Zijn !

  Bij de Turken en de Chinesen , de Russen en Engelsen , de Amerikanen , behoeft Men Geen Eens Het Bed úit te Komen , Óm te Bedenken Dát Zich Dáár de Zélfde praktijken Áf spelen !

  Vóór hén bestáán ér enkel Máár joden én Niét joden !

  Kort Geleden Zijn De Onderzoekingen Van 50 Miljoen Stuks Duitse oorlogsdocumentatie Áf Gesloten ….Niét Èén Woord Òf Bestelling Òf Bevel Óf Opdracht is gevonden Dát aan een eventuele holocoust , zo als geclaimd , Zou Kúnnen Doen Denken !

  Had Aart Liberty Daar Niet iets Van in Een Artikel in de Archieven Hiér?
  11 juli 2010 04:53

 8. Traantje said, on september 8, 2010 at 9:59

  Zionisten zijn pseudo joden verpakt in een Naziejasje..

 9. Traantje said, on september 8, 2010 at 10:03

  Torsten pieper is er ook zo`n mooi prater! Lees zijn verwoed ingezonden stukjes(anti Moslims) eens op die haatzaai site Xandernieuws.

 10. Nachtmerrie said, on november 3, 2010 at 23:06

  ALARM ÒPLÈTTÈN JÒNGES PÒLITIÈ ÒÒK!
  http://sargasso.nl/archief/2010/11/03/wilders-is-hedendaags-fascist/#comment-456266
  GOD | 3 November 2010 | 20:16

  Ja Jonges Éven Óplétten rob riemen IS Èén JOOD.

  Van Dáár Kun Je Dat Boek Van hém Bétér Tússen Je Billen Lezen Tijdens Hét Poepén.

  Zélfs Christús Zégt in De Bijbel Dát Joden Addérgebroéd Zijn kinderén Ván Dé Duivél wiéns wóord leugen en Laster IS hun DAAD MISDAAD!

  Dáár Náást IS rob riemen Éèn Kinder Misbrúikér `DAT IS Hét Oér Fascisme Ten TÒP!
  FASCISTISCHER DÀN DÀT BESTÀÀT NIÈT DÁN DÁT KÁN NIÉT BÉSTÁÁN!

  DÀÀR MÈÈ ÈNIG VÈRÒÒRZÀKER VÀN Volgende gevoelens Angsten Én Zorgen!

  “”inspeelt op gevoelens van onrust, wrok, rancune en angst””

  ÒM DÀT DIÈ Zélfde JODEN ÓNS Hét Gáán Náár Dé Politié Én Rechtbanken Ónmogelijk Maken Àls ze Òns Hébben Vérkracht Bedreigd Óf Óp Gelicht!

  NOG ÈÈN MISDRIJF DER JODEN !

  CRIME ALERT CRIME ALERT CRIME ALERT

  MICHA KAT VAN KLOKKENLUIDERONLINE.NL IS GEDURENDE ZIJN INHECHTENIS VANWEGE EEN BURGERPROTEST UITGEDRUKT MET GRAFFITI OP DE WONING VAN EEN JOODS ZWAAR MISDADIGER JORIS DEMMINK DOOR CRIME FIGHTER FRED TEEVEN IN OPDRACHT VAN JUSTITIEMINISTER JOOD ERNST HIRSCH BALLIN IN DE CEL VERKRACHT OM HEM WEG TE JAGEN BIJ DEZE JORIS DEMMINK DIE ZICH MET BEHULP VAN MEDEJODEN IN DE STAAT AL 15 JAAR AAN RECHTSVERVOLGING EN VEROORDELINGEN ONTTREKT.

  GA DÁÁR MÁÁR ÉÉN BOÉK ÓVER SCHRIJVEN JOOD ROB RIEMEN!

  Én Dé Politie Zou Hét Vóór Èéns Goéd Stáán Om Snel Dat te Onderzoeken Zonder JODEN ér eeuwig en altijd Máár Bij Wánt de Telefóónlijnen Tussen crime fighter fred teeven en Dat Betreffende Buro Zúllen Nú Nog Warm Zijn Én Náár Enge ernst Òók !

  -edit: Waar gaat die in hemelsnaam over? Gebruik normale letters en vermeld bronnen.-

 11. Likoed Nederland said, on februari 16, 2011 at 19:14

  Zionisme staat voor het recht op zelfbeschikking van het Joodse volk.

  Er is 1 Joodse staat. Wat is uw probleem daar mee?

  Het Arabische volk heeft al 22 Arabische landen. De verhouding in grond van Arabisch landen versus het Joodse land in de wereld is slechts 640 : 1.
  Er zijn 18 officieel christelijke staten.
  Er zijn 26 officieel islamitische staten (vaak met geen burgerrechten voor minderheden als Koerden en christenen).
  Ook de Palestijnse gebieden hebben al een grondwet waarin staat dat de islam de officiele religie is en dat de islamitische sharia de basis voor het rechtssysteem vormt.
  En Abbas heeft reeds verklaard dat in een toekomstige Palestijnse staat geen Joden zullen mogen wonen.

  -edit: Er is niets pro-Joods aan Israël. Het is een concentratiekamp. Een valstrik.-


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s