Nederlander

Het ‘vitamine’ D complot

Posted in Nieuws, Politiek by Dutch Freedom on juni 24, 2008

‘Vitamine’ D wordt toegevoegd aan allerlei producten zoals margarine, zogenaamd omdat dat goed voor je is. Tot voor kort was het zelfs verplicht. Als het echt goed was, zou de overheid niemand hoeven te dwingen. Dit is autoritarisme in een notendop. Citaat van Werkendlichaam.nl:

Tot voor kort was het toevoegen van vitamine A en D aan halvarine, margarine en bak- en braadvetten verplicht. Nu geldt de wettelijke verplichting niet meer, maar alle fabrikanten in Nederland hebben afgesproken vitamine A en D te blijven toevoegen.

Het is nu dus de overheid die samenzweert met de fabrikanten. Lees het persbericht op de site van het Ministerie Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Niet iedereen gebruikt halvarine, margarine en / of bak- en braadvetten, dus doeltreffend is het niet.

Voor immigranten met een getinte huid (of erger: Burka) is extra ‘vitamine’ D misschien nodig. Voor blanke autochtonen is het juist schadelijk. Zie ZapLog.nl. Dit komt exact overeen met het beleid van de Nieuwe Wereldorde. Toeval? Conclusie: U wordt vergiftigd. Er moet dus onmiddellijk boter op de markt komen zonder toegevoegde ‘vitamine’ D, zodat mensen weer zelf kunnen kiezen en dus zelf kunnen beschikken over hun gezondheid.

‘Vitamine’ D is geen vitamine, maar een steroïde.
In de V.S. worden nog veel meer producten “verrijkt” met ‘vitamine’ D.

Toegift: Op Fonteine.com kun je lezen dat vitamine D helpt tegen borstkanker, darmkanker en prostaatkanker. Ga nu geen boter op je tieten, aars en lul smeren, maar ga gewoon naakt zonnen. Sterker nog: Naakt zonnen moet wettelijk verplicht worden!

Update: Gezondheidsraad wil ‘vitamine’ D in melk! (En olie enz.) Overigens is melk zonder ‘vitamine’ D ook ongezond, maar dat mag u niet weten van de overheid en de industrie. In de V.S. zijn een aantal mensen omgekomen door teveel Vitamine D in de melk.

Update: Vitamine A (Retinol) is ook giftig in te grote hoeveelheden. Het veroorzaakt dan o.a. botontkalking. Baby’s en kinderen in ontwikkelingslanden krijgen gigantische hoeveelheden synthetische vitamine A toegediend.
Update: Vitamine D is giftig in te grote hoeveelheden. Het veroorzaakt dan aderverkalking, botontkalking, hartinfarcten en de dood.

Advertenties
Tagged with: , ,

2 Reacties

Subscribe to comments with RSS.

 1. A.Leewis said, on oktober 2, 2008 at 16:48

  Liever echt dan namaak: Een haring vol vitamine D!
  Wonderlijk dat de Gezondheidsraad in haar advies over de benodigde vitamine D geen enkele verwijzing weet te maken naar de enige belangrijke leverancier hiervan: de vette vis!Een haring, makreel, zalm of paling bevat juist de benodigde vitamine D. Maar nee, de Gezondheidsraad geeft de overheid in overweging om bijvoorbeeld melkproducten en olie te verrijken met deze belangrijke vitamine D.
  Enige tijd geleden liet deze onafhankelijke raad bij de herziening van de ‘schijf van vijf’ de margarines verdwijnen. Een goedmakertje voor deze branche, misschien?

  De Gezondheidsraad adviseerde twee jaar geleden nog dat mensen juist twee keer per week vis moeten eten vanwege de waardvolle visvetzuren.De mens heeft vitamine D nodig voor een gezonde opbouw van de botten. Vitamine D komt uitsluitend voor in voeding van dierlijke herkomst. Terwijl de meeste voedingsmiddelen in deze categorie nog relatief weinig vitamine D bevatten gelden als grote uitzondering hierop de vette vissoorten. Een haring happen met de benodigde vitamine D maakt dit wel zo eenvoudig. Een 172 pagina’s tellend advies van deze Gezondheidsraad biedt toch voldoende gelegenheid voor een prominente vermelding, zou je zeggen.
  Agnes Leewis, Nederlands Visbureau

 2. GeenStaat said, on oktober 2, 2008 at 23:04

  De kwetsbare groepen, (ouderen, allochtonen en bewoners van verpleeghuizen), moeten dus meer vette vis eten. Probleem opgelost!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s